- 4 Temmuz 2013
- 6.832
- 1
- 753
Herkes üzerine kırmızı giysin mi Aslan. Koreografi mi yapacağız?Yarın büyük bir aksilik olmazsa, yani müsait olursam sonuçları müthiş bir görsel şölen eşliğinde açıklayağız.
GT-I9300 Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Herkes üzerine kırmızı giysin mi Aslan. Koreografi mi yapacağız?Yarın büyük bir aksilik olmazsa, yani müsait olursam sonuçları müthiş bir görsel şölen eşliğinde açıklayağız.
Bu arada Aslan şike yaptı diyenler neyin kafasını yaşıyor? Güray Ataman bir komodo ejderi üyesi, unutmayın. Ben de bir komodo olduğuma göre Güray'ın dışarda kalmasını isteyecek son kişiyim. Her ne olduysa benim başlığı terketmemle oldu. Bunu fırsat bilen diğer lobi üyeleri (Erman Türker ve Tuncay Tum'dan şüpheleniyorum) istedikleri gibi dalavere yaptılar yokluğumu fırsat bilip. Yani bu şahsım ve lobimi bölme adına yapılan çirkin bir saldırıdır. Yapanları tesbit edip en kısa sürede kellelerine veda töreni hazırlayacağımı siz değerli yarışmacılara ve lobi üyelerime belirtmek isterim.
Herkes üzerine kırmızı giysin mi Aslan. Koreografi mi yapacağız?![]()
GT-I9300 Tapatalk
Desene Burağın da başını yaktın.Bekle ve gör. Eurovision tarihine damga vuracağız. Çıtayı öyle bir yükselteceğiz ki, bundan sonra bizim dışımızda kimse yarışma yapmaya kalkışamayacak. Kalkışanlar da sınıfta kalacak. Ama ben bu yarışma sonu sürünesiniz diye bir daha yapmayacağım büyük ihtimalle.![]()
Dönüp dolaşıp açıklama yaptığına göre karıştırmışsın bir şeyler... Katilin dönüp dolaşıp suç mahaline dönmesi gibi bir şey bu.
Tekrar ediyorum, birini dışarda bırakmak şansım olsaydı bu Erman abi olurdu, Alpay olurdu ne bileyim hatta sen olurdun ama Güray Ataman olmazdı emin ol.
Dönüp dolaşıp açıklama yaptığına göre karıştırmışsın bir şeyler... Katilin dönüp dolaşıp suç mahaline dönmesi gibi bir şey bu.