61. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Barış Savaş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eğer konsept olacaksa o zaman şarkıların orijinal halleri olmalı.
Yani yeni versiyon remix vs gibi olmamalı değil mi

Şarkı bakmaya başladım bu sefer Göktürkler olmadı Selçuklular dönemine gitmeyi düşünüyorum :asd22:

Bu arada kutlamayı unutmuşsum. Hayırlı olsun.

16279.png

Oha, şöyle bir göz attım da 90' larda harbiden manyak şarkılar var :D

Yalnız sevdiğim şarkıların yerli & yabancı çoğu 90'larda yahu. :D

90'lardan girdiğim 3 şarkı ile de şampiyon oldum daha önce. :)

Geleneği bozmamam lazım.

Tamam bu akşam 90' ları yapıyoruz, kan gövdeyi götürecek, muhteşem şarkılar var :D

Yarışma ile ilgili bir önerim var.

Official yarışmalarda benim ve Arda abi gibi yarışma tutkunlarının yarışmaya katılmasını engelleyen şarkılardan haberdar olmamız kuralının önüne geçersek bu sorun ortadan kalkabilir. :D

Yarışmada ŞARKILARI TOPLAYACAK KİŞİ-şarkı sahiplerini DEŞİFRE ETMEDEN SADECE ŞARKILARI POSTALAYACAK. Bu şekilde şarkı sahiplerini bilmeyen organizatör'ün de adı şaibelenmeden oy vermesi mümkün olacak.

Hesap işlerini de yine o halledecek. :)

İKİNCİ ÖNERİM:

24 kişi yetmiyor artık.

30'a çıkarıp 2 gruba bölebiliriz.

Her iki grupta ayrı iki organizatör olur. İLK 8'ler finale kalır. FİNALDE ELENENLER DAHİL 30 KİŞİ DE OYLAMAYA KATILIR. :D

Çok şarkı var evet ama yarışmacılara beğendirmek zor.

Tapatalk

Kaç gibi açarsınız 90'ları ,,
bu arada benimde tek şampiyonluğum 90 lardan dı ,, Can Uz hayırlı olsun yeni farkettim .

Yarışma ile ilgili bir önerim var.

Official yarışmalarda benim ve Arda abi gibi yarışma tutkunlarının yarışmaya katılmasını engelleyen şarkılardan haberdar olmamız kuralının önüne geçersek bu sorun ortadan kalkabilir. :D

Yarışmada ŞARKILARI TOPLAYACAK KİŞİ-şarkı sahiplerini DEŞİFRE ETMEDEN SADECE ŞARKILARI POSTALAYACAK. Bu şekilde şarkı sahiplerini bilmeyen organizatör'ün de adı şaibelenmeden oy vermesi mümkün olacak.

Hesap işlerini de yine o halledecek. :)

İKİNCİ ÖNERİM:

24 kişi yetmiyor artık.

30'a çıkarıp 2 gruba bölebiliriz.

Her iki grupta ayrı iki organizatör olur. İLK 8'ler finale kalır. FİNALDE ELENENLER DAHİL 30 KİŞİ DE OYLAMAYA KATILIR. :D

çok sorunlu bu fikirlerin baya kafa yormak lazım :D

Benim cok büyük repertuarim var 90li sarkilarda. Bayagi bir zorlanacagim sarki secerken ;(

çok sorunlu bu fikirlerin baya kafa yormak lazım :D

2. fikir sıkıntılı olabilir. Yarışma süreci adına özellikle.

Ama 1.cisinde SMod paneli gibi bir mod olacak. Şarkıları toplayıp gönderecek. Yasaklı listesi zaten mevcut. Orayı biraz daha düzenleriz daha kolay hale getiririz bence olur.

90lar icin güzel bi sarkim var. Eger gecen seferki gibi mokluk yaparsaniz bidaha katilmam :D

2. fikir sıkıntılı olabilir. Yarışma süreci adına özellikle.

Ama 1.cisinde SMod paneli gibi bir mod olacak. Şarkıları toplayıp gönderecek. Yasaklı listesi zaten mevcut. Orayı biraz daha düzenleriz daha kolay hale getiririz bence olur.
aynen o biraz halledilebilirde 2ye bölme kısmında çok sıkıntı çıkar şaibe iddaları daha da artabilir son 8de yeni şarkı seçimi filan olsa olabilir çünkü son 8de herkes kimin şarkısı bilmek zorunda

10 larca şarkı kafamda dönüyor. Ergenlik zamanlarım ne de olsa 90'lar.

Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt