61. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Barış Savaş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O kadar büyük bir sarki havuzu var ki önce kafamda bu soruya cevap vermem lazim. Hareketli parca mi yoksa slow mu :asd:

Yalniz Kerim Tekin'e gercekten yazik oldu, allah rahmet eylesin gencecik daha 23 yasinda aramizdan ayrildi. Yasaydi su an cok popüler bir sarkici olurdu diye tahmin ediyorum.

Zaten hatirliyorum ben cocukken öldügü günlerde bütün sanatcilar övüp duruyordu ne kadar yetenekli kabiliyetli ve gelecek vaad eden bir sanatci oldugunu söylüyorlardi.

Yarışma ile ilgili bir önerim var.

Official yarışmalarda benim ve Arda abi gibi yarışma tutkunlarının yarışmaya katılmasını engelleyen şarkılardan haberdar olmamız kuralının önüne geçersek bu sorun ortadan kalkabilir. :D

Yarışmada ŞARKILARI TOPLAYACAK KİŞİ-şarkı sahiplerini DEŞİFRE ETMEDEN SADECE ŞARKILARI POSTALAYACAK. Bu şekilde şarkı sahiplerini bilmeyen organizatör'ün de adı şaibelenmeden oy vermesi mümkün olacak.

Hesap işlerini de yine o halledecek. :)

İKİNCİ ÖNERİM:

24 kişi yetmiyor artık.

30'a çıkarıp 2 gruba bölebiliriz.

Her iki grupta ayrı iki organizatör olur. İLK 8'ler finale kalır. FİNALDE ELENENLER DAHİL 30 KİŞİ DE OYLAMAYA KATILIR. :D

Benim kafa biraz dağınık galiba, ilk önerinde ne demek istedin, anlayamadım :D

İkinci önerin için ise daha evvel yaptık böyle şeyleri keyifsiz oldu biliyorsun.

Benim kafa biraz dağınık galiba, ilk önerinde ne demek istedin, anlayamadım :D

İkinci önerin için ise daha evvel yaptık böyle şeyleri keyifsiz oldu biliyorsun.

Birincisinde atıyorum Emrah Yıldırım / Murat Urhan'a şarkılar gönderilecek.

Onlar yasaklılara bakıp ayarlayacak. Sonra sen, ben, Aslan gibi yetkisi olan birine paslayacak. O da şarkıların sahiplerini bilmeden adını bilerek oylama, puan toplama kısmını yönetecek.

Kafamda güzel bir sarki var ama ona kimse puan vermez.

Onun icin baska bir parca ile katilacagim.

Ooo yarışma dediler geldik.

Yapacaksanız bari 20:30 civarı açın kayıtları :D

Sınavım var biraz sonra.

Yarışma isterük

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt