61. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Barış Savaş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu akşam yarışma yapmayın, ben yokum :)

Bende katılmak istiyorum ?
Yarışma başlığını takip et , bazen çok ansızın baskın yarışma düzenlenebiliyor zalim mod.lar tarafından ,
duyurularda görürsende hemen katıldığını belirt ,
sonrası zaten kolay kurallarını falan görürsün ,

eyvallah sagol
niye la ne operasyonu
isin yoksa gel mod ol yine caliskan isimlere her zaman ihtiyac duyariz

Bilmiyor musun? Emrah ile aramızda soğuk savaş var. :D

Valla dönmeyi çok isterim. Ama standart bir zaman aralığına sahip değilim. Bazen saatlerce online olabilirken, bazen hiç olmayabilirim. O yüzden dengeleri bozmak istemiyorum. :D

Hadi Aslan moderatörlügünü kutlamak adina patlat bir yarisma.

Aslan, Emrah'ın kellesini alacağım derken, kendi kellesini, kendi elleriyle Emrah'a verdi.

Tapatalk

Beyler tekrar yönetime girmemin nedeni Emrah ile aramızdaki soğuk savaşı sıcak savaşa çevirme gayretinden başka bir şey değildir. Şüphesiz ki, Emrah faşizmine karşı bundan sonra daha güçlü bir mücadele vereceğim. En kısa zamanda Emrah'ı indirip, yönetime el koyacağım. Benim ekibimde M.Arslaner, B.A.Aycan, A.Kolkoparan, Murat Kayanda gibi isimler yer alacak. Fakat daha sonra komodo ejderleri olmadıkları için ibreti alem olsun diye onları da idam edeceğim. :D :P

Aslan, Emrah'ın kellesini alacağım derken, kendi kellesini, kendi elleriyle Emrah'a verdi.

Tapatalk

Bir sonraki hedef, Aslan'ın kellesini derisinden ayırıp şarap çanağı yapmak olmalı. Zira kuru gürültüden başka bişey yok Aslan'da.

Tapatalk

Beyler tekrar yönetime girmemin nedeni Emrah ile aramızdaki soğuk savaşı sıcak savaşa çevirme gayretinden başka bir şey değildir. Şüphesiz ki, Emrah faşizmine karşı bundan sonra daha güçlü bir mücadele vereceğim. En kısa zamanda Emrah'ı indirip, yönetime el koyacağım. Benim ekibimde M.Arslaner, B.A.Aycan, A.Kolkoparan, Murat Kayanda gibi isimler yer alacak. Fakat daha sonra komodo ejderleri olmadıkları için ibreti alem olsun diye onları da idam edeceğim. :D :P

Bu ne arkadaş korku tüneli gibi :)

Bu arada hayırlı olsun Aslan, doğrudan root admin olursun diyordum ama olsun bu da bir başlangıçtır.

Aslan hayırlı olsun yeni fark ettim ,,
şimdi bunun şerefine bir 62 yaraşır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt