Suat Emeksiz
Cezalı
- 2 Ağustos 2015
- 125
- 0
- 166
Yeni üyelerin yarışmaya katılabilmesi için eski üyelerden birinin, örneğin benim en az 500 mesajımı layklaman gerekiyor.
Kim diyor onu? Nerde yazıyor ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yeni üyelerin yarışmaya katılabilmesi için eski üyelerden birinin, örneğin benim en az 500 mesajımı layklaman gerekiyor.
Yarışma başlığını takip et , bazen çok ansızın baskın yarışma düzenlenebiliyor zalim mod.lar tarafından ,Bende katılmak istiyorum ?
Kim diyor onu? Nerde yazıyor ?
Necati Şen hayırlı olsun.Ama tekrar admin olman şahsıma yönelik yapılmış bir operasyon da olabilir. Bilemiyorum.
![]()
eyvallah sagol
niye la ne operasyonu
isin yoksa gel mod ol yine caliskan isimlere her zaman ihtiyac duyariz
Aslan, Emrah'ın kellesini alacağım derken, kendi kellesini, kendi elleriyle Emrah'a verdi.![]()
Tapatalk
Bir sonraki hedef, Aslan'ın kellesini derisinden ayırıp şarap çanağı yapmak olmalı. Zira kuru gürültüden başka bişey yok Aslan'da.Ben istediğimi alırım
Tapatalk
Aslan, Emrah'ın kellesini alacağım derken, kendi kellesini, kendi elleriyle Emrah'a verdi.![]()
Tapatalk
Bir sonraki hedef, Aslan'ın kellesini derisinden ayırıp şarap çanağı yapmak olmalı. Zira kuru gürültüden başka bişey yok Aslan'da.![]()
Tapatalk
Beyler tekrar yönetime girmemin nedeni Emrah ile aramızdaki soğuk savaşı sıcak savaşa çevirme gayretinden başka bir şey değildir. Şüphesiz ki, Emrah faşizmine karşı bundan sonra daha güçlü bir mücadele vereceğim. En kısa zamanda Emrah'ı indirip, yönetime el koyacağım. Benim ekibimde M.Arslaner, B.A.Aycan, A.Kolkoparan, Murat Kayanda gibi isimler yer alacak. Fakat daha sonra komodo ejderleri olmadıkları için ibreti alem olsun diye onları da idam edeceğim.![]()
![]()
Bu ne arkadaş korku tüneli gibi![]()
Bu arada hayırlı olsun Aslan, doğrudan root admin olursun diyordum ama olsun bu da bir başlangıçtır.