61. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Barış Savaş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
12 puan: Tina Karol – Ya Vse Yeshche Lyublyu (Hayrını gör Mehmet' çim)
10 puan: Céline Dion - Ne Partez Pas Sans Moi (Ahmet Ağabey)
8 puan: Joan Baez - Blowin' in the wind (Barış)
7 puan: Mercedes Sosa - Sólo le pido a Dios (Uğur)
6 puan: Pink Floyd - Not Now John (Ali)
5 puan: Mehmet Güreli - Kimse Bilmez
4 puan: Scorpions - Born To Touch Your Feelings
3 puan: Anna Vissi - Psihedelia
2 puan: Caro Emerald - Tangled Up
1 puan: Because the Night - Patti Smith Group

Puanlamamı seveyim :catsmiley:

Patricia Kaas seversiniz siz kediler diye girdim sırf. Sağolun 0 vermiş Uğur hariç herkes. :D

Ali Ağabey'in tarzı değil onu tenzih ederim. :)

Burak Pakdemir çok geçmiş olsun kardeşim :( Dedemize acil şifalar diliyorum. Umarım en yakın sürede iyileşir.

Kimse Bilmez'le orta sıralarda kalırım diye düşünmüştüm, beklentinin üzerine çıktım

yarın yarışma yapılacak ulen diyen falan yok herkes mutlu :D

kısa günün karı :D
i3bgnk.png
daha bi 50 tanede okudum

Güray Ataman olayı dışında kusursuz bir yarışma oldu diyebilirim. Teşekkür eden ve yarışmayı beğenen herkese teşekkür ederiz. Bundan sonra daha iyisini yapmaya çalışacağız. :)

@Güray Ataman olayı dışında kusursuz bir yarışma oldu diyebilirim. Teşekkür eden ve yarışmayı beğenen herkese teşekkür ederiz. Bundan sonra daha iyisini yapmaya çalışacağız. :)

Cidden güzel yarışma oldu, belli bir süreden sonra otomatikleşiyor haliyle zevki kaçıyor işin, kısacası böyle atraksiyonlar renk katıyor.

8. Bariş Savaş

Kendisinin resmi olarak başkanı olmasam da, hala bana büyük başkan der. O yüzden severim Barış'ı. Aynı zamanda iki şampiyonluğu var. Kedi lobisinin başarılı üyelerinden biri. Fakat asla fanatik lobicilik yapmaz kendisi. Lobi üyesi olup da bu kadar tarafsız kalmaya çalışan ender üyelerden biridir. Yani gelecek zamanlarda kendisini diğer lobilere transfer olmuşken görürseniz şaşırmayın.

Benimle ilgili böyle birşey boşuna yazmamiş.:D Beni transfer etmeye çalişiyor.:D

1. ligim kedi lobisine armagan olsun.:hat:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt