- 10 Mart 2013
- 120.844
- 152.896
- 4.938
B. Arda Aycan dogru mu bu?Gracias a la vida ile katildin mi?Var var. Arda ağabey yarışmış hatta.![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
B. Arda Aycan dogru mu bu?Gracias a la vida ile katildin mi?Var var. Arda ağabey yarışmış hatta.![]()
Cidden güzel yarışma oldu, belli bir süreden sonra otomatikleşiyor haliyle zevki kaçıyor işin, kısacası böyle atraksiyonlar renk katıyor.
8. @Bariş Savaş
Kendisinin resmi olarak başkanı olmasam da, hala bana büyük başkan der. O yüzden severim Barış'ı. Aynı zamanda iki şampiyonluğu var. Kedi lobisinin başarılı üyelerinden biri. Fakat asla fanatik lobicilik yapmaz kendisi. Lobi üyesi olup da bu kadar tarafsız kalmaya çalışan ender üyelerden biridir. Yani gelecek zamanlarda kendisini diğer lobilere transfer olmuşken görürseniz şaşırmayın.
Benimle ilgili böyle birşey boşuna yazmamiş.Beni transfer etmeye çalişiyor.
1. ligim kedi lobisine armagan olsun.![]()
Şu yasaklı şarkılar linki nerde ?
@B. Arda Aycan dogru mu bu?Gracias a la vida ile katildin mi?
Patricia Kaas seversiniz siz kediler diye girdim sırf. Sağolun 0 vermiş Uğur hariç herkes.
Ali Ağabey'in tarzı değil onu tenzih ederim.![]()
@B. Arda Aycan dogru mu bu?Gracias a la vida ile katildin mi?
Entel Eurovisioncular olmasa MFÖ ile kesin birinci olurdum. 5. olmuşuz buna da şükür.D
İlk 3 ihtimalin yoktu dediğimde alınmıştın ama.![]()
Vicdansiz sana 7 verdim. Görmüyon mu![]()
Evet zaten ordan anlamıştım ama senin o yazına istinaden kötü bitireceğimi tahmin etmiştim ama 5 biraz o sözlerden sonra süpriz oldu Aslan.![]()
@Aslan Türkoğlu gerçekten güzel şeyler yazmışsın herkes için, görseller de gayet güzeldi. Tekrar teşekkür ederiz.
Tek bir hatan oldu onu da sen biliyorsun![]()
Eyvallah da her seferinde hatamı yüzüme vurmayın abi. Dün zaten rüyama ak sakallı dede girdi. Öbür tarafta Güray'ın iki eli yakanda olacak evlat dedi. Ben de hassstir lan deyip uyandım.![]()
Yok yazıyla alakası yok. Kişisel tahminimdi. O yazıyı yazarken sonuçları bilmiyordum. Yerli şarkılar kolay kolay derece yapamıyor, o yüzden dedim.
:tank: :hang:
bir sonraki yarışmaya hazırım
Tebrikler bu arada arkadaşlar
Yarışmayı gerçekleştiren arkadaşlarında emeğine sağlık (Beni dışarıda bırakan kişi hariç)