61. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Barış Savaş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cidden güzel yarışma oldu, belli bir süreden sonra otomatikleşiyor haliyle zevki kaçıyor işin, kısacası böyle atraksiyonlar renk katıyor.

Aynen abi. Değişiklik yapmak güzel oluyor. İki kişinin sunumu da ayrı bir renk katıyor bence. Örneğin Burak olmasaydı ben tek başıma hem onca şeyi yazıp, hem gifler hazırlayıp hem de puanları hazırlayamazdım. Ortak düzenlenen yarışmalar bu yüzden daha iyi.

8. @Bariş Savaş

Kendisinin resmi olarak başkanı olmasam da, hala bana büyük başkan der. O yüzden severim Barış'ı. Aynı zamanda iki şampiyonluğu var. Kedi lobisinin başarılı üyelerinden biri. Fakat asla fanatik lobicilik yapmaz kendisi. Lobi üyesi olup da bu kadar tarafsız kalmaya çalışan ender üyelerden biridir. Yani gelecek zamanlarda kendisini diğer lobilere transfer olmuşken görürseniz şaşırmayın.

Benimle ilgili böyle birşey boşuna yazmamiş.:D Beni transfer etmeye çalişiyor.:D

1. ligim kedi lobisine armagan olsun.:hat:

Nankör herif. :D Hala kedi lobisi diyorsun.

Entel Eurovisioncular olmasa MFÖ ile kesin birinci olurdum. 5. olmuşuz buna da şükür.:DD

Aslan Türkoğlu gerçekten güzel şeyler yazmışsın herkes için, görseller de gayet güzeldi. Tekrar teşekkür ederiz.

Tek bir hatan oldu onu da sen biliyorsun :D

Evet zaten ordan anlamıştım ama senin o yazına istinaden kötü bitireceğimi tahmin etmiştim ama 5 biraz o sözlerden sonra süpriz oldu Aslan.:)

Yok yazıyla alakası yok. Kişisel tahminimdi. O yazıyı yazarken sonuçları bilmiyordum. Yerli şarkılar kolay kolay derece yapamıyor, o yüzden dedim.

Bir daha ki yarışma 8. şampiyonluğu direkt olarak 130 puan ile alacak şarkı ile giriyorum hayırlı olsun. :D

Sıkıysa yapmayın. Yakarım EUROVISION'u.:oley:

@Aslan Türkoğlu gerçekten güzel şeyler yazmışsın herkes için, görseller de gayet güzeldi. Tekrar teşekkür ederiz.

Tek bir hatan oldu onu da sen biliyorsun :D

Eyvallah da her seferinde hatamı yüzüme vurmayın abi. Dün zaten rüyama ak sakallı dede girdi. Öbür tarafta Güray'ın iki eli yakanda olacak evlat dedi. Ben de hassstir lan deyip uyandım. :D

Yok yazıyla alakası yok. Kişisel tahminimdi. O yazıyı yazarken sonuçları bilmiyordum. Yerli şarkılar kolay kolay derece yapamıyor, o yüzden dedim.

Evet ama hiçbir dinleyici MFÖ hele de Sufi gibi bir parçayı görmezden gelemezdi diye düşündüm. Müzik evrensel değilmiş bunu anladım. Katılan grup ve parça adı yabancı olmazsa puan alamıyor bazen.

:tank: :hang:

bir sonraki yarışmaya hazırım

Tebrikler bu arada arkadaşlar
Yarışmayı gerçekleştiren arkadaşlarında emeğine sağlık (Beni dışarıda bırakan kişi hariç :D)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt