61. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Barış Savaş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aslan Türkoğlu buradan Tesekkürlerimi iletmek isterim. Komodo Ejderleri Avrupada taninmis bir Camiadir ve Türkiyenin de en büyügüdür . Bundan dolayi Bu Takimda olmam imkani saglayan Sayin Türkoglunu tekrardan Tesekkür edip yeni camiamda ve o kutsal Formaya altinda büyük Zaferler getirecegimize Taraftarimiz süphe etmesin.
Aspirin çok çabuk karışmış kana.

Tapatalk

@Aslan Türkoğlu buradan Tesekkürlerimi iletmek isterim. Komodo Ejderleri Avrupada taninmis bir Camiadir ve Türkiyenin de en büyügüdür . Bundan dolayi Bu Takimda olmam imkani saglayan Sayin Türkoglunu tekrardan Tesekkür edip yeni camiamda ve o kutsal Formaya altinda büyük Zaferler getirecegimize Taraftarimiz süphe etmesin.

Arti eklemek istedigim sey, Bu Camia evlatlarina iyi bakan bir camiadir ve umarim kendimi cabuk adapte edip Takimin öz evlatlarindan birisi olup Bu Takimda efsane olmak istiyorum.

O artık bir ejder. :hat:

Çıldırt bizi Musap Aydınlı.

Official olsa da katılsak. :D

Ne kadar sıkıcı bir Pazar Günü değil mi?

Süper mod moda yarışma yap diyor. Normal üyeler yarışma bekliyor. Piii.

Özbek&Hamza yı örnek almış bir forum yönetimi :oley:

2 haftadır deli gibi şampiyon olacak şarkı arıyorum. :)

2 haftadır deli gibi şampiyon olacak şarkı arıyorum. :)

Şarkımız hazır evelallah Alpay .Sadece bazı formaliteler eksik.

İşte yarışma konusunun açılması, puanlamaların yollanması, Ahmet Kolkoparan'ın şampiyon ilan edilmesi ve kapanış vs gibi :H

Şarkımız hazır evelallah Alpay .Sadece bazı formaliteler eksik.

İşte yarışma konusunun açılması, puanlamaların yollanması, Ahmet Kolkoparan'ın şampiyon ilan edilmesi ve kapanış vs gibi :H

Eksik var. 3 yarışmadır 8. lik üstüne çıkamamış yarışmada sadece 2 yarışma kaçırmış Alpay Asma'nın 8.şampiyonluğunu ilan edecek yarışmayı düzenleyecek şanslı kişinin elini taşın altına koyması. :D

Eksik var. 3 yarışmadır 8. lik üstüne çıkamamış yarışmada sadece 2 yarışma kaçırmış Alpay Asma'nın 8.şampiyonluğunu ilan edecek yarışmayı düzenleyecek şanslı kişinin elini taşın altına koyması. :D

Adama bak .8 şampiyonluk peşinde koşuyor. B. Arda Aycan

Olan var olmayan var diye hiç düşünmüyor :38573:

Yaparsin yaparsin, hadi naz yapma :)

Yarışmayı kaçıracağım diye ödüm koparken yaparsam kendim ile çelişirim.

Unofficial yaparım çünkü kendim de katılabiliyorum. Bu yarışmayı sadece için de kendimin de katılabileceği bir formül ile yapabilirim. :)

En büyük tutkum bu çünkü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt