62. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Erman Türker!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arda abi temsili;

di-NDSB.jpg

Uğur İz 8 puan. Eyw. kardeşim :hat: Mırnav lobisi veya nam-ı diğer ametal lobisinden dahi bu kadar puan geldiyse şampiyon olmuşuzdur herhalde bu sefer :D :D

SON DAKİKA: "Mehmet Arslaner tarafından ESC 'ye canlı bomba eylemi düzenlenmiştir. Bu eylemin lobimiz ile herhangi bir ilgisi yoktur."

Kendime yeni bir yol çizme kararı alacağım büyük ihtimalle, kaybeden tarafta yer almam, CHP sağolsun yeterince yaşatıyor bunu :) bir ikincisine gerek yok.
Gel kardeşim gel porsuklara gel :D Sana kapımız açık gel nur burada ----> Bal Porsukları Lobisi (Masonik & Halkçı Lobi)

Mehmet Arslaner'le hemen hemen aynı puanları vermişiz :)

Puanlarım paylaşılınca görürsünüz :)

Erman burdayım da ben de sana rastlamadım özledim ya la :D O kaçışlarda telefondan mesaj attım 2 kez de ses yok; denizdedir :D
Yav hiç sorma ben de 2 aydır yoğunum çalışıyorum pek giremiyorum foruma :D Ama Ozan gibi de ortadan kaybolmuyoruz hamdolsun. Ohhh suyundan da koy!! Paşam denizde tabi biz de yanalım İstanbul köşelerinde :38573: (Bknz : Esmiyor ;()

Çok teşekkür ederim, beklediğimden iyi puanlar gelmiş :)

Mehmet Arslaner kardeşim 6 puan almışım senden de gözümden kaçtı sanma :D Lakin sorasım geldi neden 12 değil neden 10 değil neden 6 :38573:

Gerçekten hayal kırıklığı yaşıyorum. Askıda olan strateji meselesini tekrar gündemime aldım.:38573:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt