62. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Erman Türker!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alpay lobinin genlerine aykırı hareket ediyorsun bak 12 puan Murat 10 puan Erman ağabeye sen de gelsen o havalardan 8 puanı Mehmet ağabeye kaptırmasaydık:D

O havalardan gelince de siz olmuyorsunuz yine puan yok. Ayarım kaçtı ne yapayım. :D

Aerosmith-Angel ile rezişl oldum 2 yarışma önce. :(

Ben ASY forumunda Steelheart ile 3. Olmuştum, kazanırsa olay çıkartacağım ben de 12 verdim ama o ayrı

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ben ASY forumunda Steelheart ile 3. Olmuştum, kazanırsa olay çıkartacağım ben de 12 verdim ama o ayrı

Sent from my iPhone using Tapatalk

Maybe ile orada da 5. oldum burada da daha yukarıda gelmeliydi puanlar. Ben mi abartıyorum bu şarkıyı ağabey sence. :(

Hayırlı olsun ağabey şimdiden ne diyeyim. Ben de 12 verdim, Hayri de vermiş, Emir de verir büyük ihtimal. Rekor diyor Aslan
Ne ara dedi yav? Yok artık ciddi mi? :D Öyle birşey olursa çok şaşırırım. Ben ne zamandır 7 dakika bir de slow olduğu için millet dinlemez diye katılmıyordum bu şarkı ile bekletiyordum :D :D

Erman şarkı isminin yarısıyla arattırırsan çıkıyormuş. Harf harf mi aratalım şarkımızı. Hırsızın hiç mi kabahati yok.:D
Ben anlamam arkadaş :D Ben olsam hayatta o şarkı katılamazdın eminim :D Hatta yasaklı listesinde aratıp bulamasam dahi bu şarkı çok bilindik kesin daha önce katılan olmuştur deyip yine ızdırap olurdum sana :D

Son düzenleme:
Ne ara dedi yav? Yok artık ciddi mi? :D Öyle birşey olursa çok şaşırırım. Ben ne zamandır 7 dakika bir de slow olduğu için millet dinlemez diye katılmıyordum bu şarkı ile bekletiyordum :D :D

Ben anlamam arkadaş :D Ben olsam hayatta o şarkı katılamazdın eminim :D Hatta yasaklı listesinde aratıp bulamasam dahi bu şarkı çok bilindik kesin daha önce katılan olmuştur deyip yine ızdırap olurdum sana :D

Evet daha önce bu kıllıklarına denk gelmiştim.:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt