- 14 Haziran 2009
- 28.940
- 13.004
- 2.698
UğurYılmaz adamsın adam 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
7 şampiyonluğu olan arkadaş söylüyor bunu yanlış olmasınYok abi şans yok bizde.
@UğurYılmaz adamsın adam![]()
Buldun garibim Aslan'ı tabi araya sokuşturuvermişsin yasaklıyı![]()
Ben olaydım organizatör bak neler oluyordu
![]()
Alpay lobinin genlerine aykırı hareket ediyorsun bak 12 puan Murat 10 puan Erman ağabeye sen de gelsen o havalardan 8 puanı Mehmet ağabeye kaptırmasaydıkLobimiz puan vermiyor ki alalım.
Alpay lobinin genlerine aykırı hareket ediyorsun bak 12 puan Murat 10 puan Erman ağabeye sen de gelsen o havalardan 8 puanı Mehmet ağabeye kaptırmasaydık![]()
Alpay lobinin genlerine aykırı hareket ediyorsun bak 12 puan Murat 10 puan Erman ağabeye sen de gelsen o havalardan 8 puanı Mehmet ağabeye kaptırmasaydık![]()
Ben ASY forumunda Steelheart ile 3. Olmuştum, kazanırsa olay çıkartacağım ben de 12 verdim ama o ayrı
Sent from my iPhone using Tapatalk
7 şampiyonluğu olan arkadaş söylüyor bunu yanlış olmasın![]()
Ne ara dedi yav? Yok artık ciddi mi?Hayırlı olsun ağabey şimdiden ne diyeyim. Ben de 12 verdim, Hayri de vermiş, Emir de verir büyük ihtimal. Rekor diyor Aslan
Ben anlamam arkadaşErman şarkı isminin yarısıyla arattırırsan çıkıyormuş. Harf harf mi aratalım şarkımızı. Hırsızın hiç mi kabahati yok.![]()
Ciddi ciddi havada kürsü işgali kokusu var hadi hayırlısı zaten kendi şarkımdan umudum olmadığı için Erman ağabeyin şarkıyı arıyorum ilk puanlardaLobi ilk 3 yapabilir ama.
1. King Krimson
2. She's Gone
3. Maybe
![]()
Maybe ile orada da 5. oldum burada da daha yukarıda gelmeliydi puanlar. Ben mi abartıyorum bu şarkıyı ağabey sence.![]()
Erman şarkı isminin yarısıyla arattırırsan çıkıyormuş. Harf harf mi aratalım şarkımızı. Hırsızın hiç mi kabahati yok.![]()
Ne ara dedi yav? Yok artık ciddi mi?Öyle birşey olursa çok şaşırırım. Ben ne zamandır 7 dakika bir de slow olduğu için millet dinlemez diye katılmıyordum bu şarkı ile bekletiyordum
![]()
![]()
Ben anlamam arkadaşBen olsam hayatta o şarkı katılamazdın eminim
Hatta yasaklı listesinde aratıp bulamasam dahi bu şarkı çok bilindik kesin daha önce katılan olmuştur deyip yine ızdırap olurdum sana
![]()
Aha antik evanescence mağduru da geldi sonunda