62. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Erman Türker!

Örnekleri mevcut Arşivde bulunabilir, komodin lobisine imza atan iflah olmaz, lanet gibi bir şey var üzerinizde, tesislerinize tavşan ayağı falan mı gömdüler, naptılarsa artık

Sent from my iPhone using Tapatalk

Cuma bey farklı. Bi kere nokta atış oldu. Tecrübeli. 30 yaşında. Eskiden hep genç yetenekler peşindeydik. Şimdi transfer stratejimiz değişti.

Menajerim mi sorun çıkarsa, ailem komodoyu mu sevmese? İlk profesyonel imzam, lobileri tam bilmiyorum.. Bu yaşta da Mehmet Topuz gibi BJK şapkası giyip Fener'e imza atmış gibi hissederim kendimi lobi değiştirirsem.. :D Neyse, şerefli ikincilikler bizim olur artık :asd:

İkincilik görsen öp başına koy komıdinlerle

2. mesaj 1. mesajın kopyası zaten. Birincide olduğu için ikincide de olması normal. Ayrıca tuhafdır ki, son iki yarışmadır beni kendi üyelerim üzerinden vurmaya çalışıyorlar. Önce geçen yarışma Güray krizi çıkardılar. Şimdi de seni. Ben manyak mıyım lan kendi üyelerimle uğraşayım? :D
Şüphesiz ki, bu şahsım ve güzide lobime karşı yapılmış bir operasyondur!

Birader Can Büyük kardeşimi 2.mesajda iki kere yazmışsın boşa masal anlatma. :D

Hadi derece yaptıramıyorsun lobine, bari ismimizi unutma. Ayıptır yahu. :asd22:

Menajerim mi sorun çıkarsa, ailem komodoyu mu sevmese? İlk profesyonel imzam, lobileri tam bilmiyorum.. Bu yaşta da Mehmet Topuz gibi BJK şapkası giyip Fener'e imza atmış gibi hissederim kendimi lobi değiştirirsem.. :D Neyse, şerefli ikincilikler bizim olur artık :asd:

Rahat ol. Önümüz açık. Bundan sonra kimse durduramaz bizi. Onlar aklı sıra kafanı karıştırmaya çalışıyor. Zira kendileri en son transferlerini soyvetler döneminde yapmışlardı. O yüzden bizim yaptığımız her transferi bi şekilde karalamaya ya da kafalarını karıştırmaya çalışıyorlar.

Komodo ejderlerini seçtim, çünkü şampiyonlar liginde oynayacağım... :asd:

Birader Can Büyük kardeşimi 2.mesajda iki kere yazmışsın boşa masal anlatma. :D

Hadi derece yaptıramıyorsun lobine, bari ismimizi unutma. Ayıptır yahu. :asd22:

Can ayrılmak istiyorsan kapı açıktır. Bana böyle bahanelerle gelme lütfen. De ki, ayrılmak istiyorum. Her türlü kolaylığı sağlarız zaten. Yok niye böyle yaptın, yok niye şöyle yaptın diye şeylerle gelmeyin bana. İlla kellenizi mi alayım gece gece? :D

Can ayrılmak istiyorsan kapı açıktır. Bana böyle bahanelerle gelme lütfen. De ki, ayrılmak istiyorum. Her türlü kolaylığı sağlarız zaten. Yok niye böyle yaptın, yok niye şöyle yaptın diye şeylerle gelmeyin bana. İlla kellenizi mi alayım gece gece? :D
Can Uz hem tehdit, hem kapris. Bir özür dileme bile yok. Bu ne idüğü belirsiz lobide daha fazla kalmanı sana yakıştıramam

Bak ya :D

Tamam kardeşim teknik nedenlerden ötürü komodin lobisinden istifa ediyorum. :oley:

Haydi hayırlı başarılar :asd22:

An itibarı ile Komodin Lobisinde sandalyeler havada uçuşuyormuş, Aslan' ın sandalyeleri tekmelediği söyleniyor

Özel Durum Açıklaması

Can Uz

Amatör yarışmacı Can Uz'un sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilmiştir.

Can'ın boşluğunu Cuma ile doldurunca hemen kovdun Can'ı. Sanki planlanmış, tasarlanmış bir hikaye.:D

Yaa onu bunu boş ver de, sana da yazıklar olsun. :D Şu lobinin 50 tane kurucu üyesi vardı yeni kurulurken, hepiniz kaçtınız bi tek ben kaldım. Şimdi bakıp gülüyorsunuz değil mi?

Yaa onu bunu boş ver de, sana da yazıklar olsun. :D Şu lobinin 50 tane kurucu üyesi vardı yeni kurulurken, hepiniz kaçtınız bi tek ben kaldım. Şimdi bakıp gülüyorsunuz değil mi?

Öyle deme, bir de Cuma var artık

Kendimi Melo'nun yerine bonservissiz gelen Jose gibi hissettim. :(

Geri
Üst Alt