62. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Erman Türker!

Yaa onu bunu boş ver de, sana da yazıklar olsun. :D Şu lobinin 50 tane kurucu üyesi vardı yeni kurulurken, hepiniz kaçtınız bi tek ben kaldım. Şimdi bakıp gülüyorsunuz değil mi?

Ben neden kaçayım.:D

Her lobiye açığım ben. Sen yeterki bir selam çak.:D

Hemen bu lafım üzerine bir resmi açıklama yapma ama.:D

At imzanı Can, kedilerle olan kaybetmez

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bir gün lobilere dönersem orası kedi lobisi olur. Sonuçta altyapısından yetiştik.

Fakat şu an lobi dışında kariyerime devam edeceğim abi.

Buradaki işim bitmedi :oley:

Mehmet' e takla attı diyordu, bu da ters takla herhalde

Biz dediğimiz her lafın arkasındayız. Bir mesaj yazıp 10 dakika sonra pardon kuzenim yazmış demeyiz. Eray abi bu lobinin kurucu üyelerinden ve zaten giderken de istediği zaman dönebileceğini biliyordu. Yani bizim durumla sizin durumun uzaktan yakından alakası yok. Mehmet bildiğin saydırdı sana. :D Üstelik sen yokken. Yani arkadan.

Ne ise beyler iyi geceler. Transfer konularında yarın sıcak gelişmeler olabilir. Cuma bu arada sen ağırlıklı olarak 70'ler, 80'ler çalış şimdilik. :D

Biz dediğimiz her lafın arkasındayız. Bir mesaj yazıp 10 dakika sonra pardon kuzenim yazmış demeyiz. Eray abi bu lobinin kurucu üyelerinden ve zaten giderken de istediği zaman dönebileceğini biliyordu. Yani bizim durumla sizin durumun uzaktan yakından alakası yok. Mehmet bildiğin saydırdı sana. :D Üstelik sen yokken. Yani arkadan.

Yav bırak Eray napsın sizin gibi loser lobisini

yeni kurdugum AT-YA lobisine katilim basvurulariniz degerlendirilecektir

Ne ise beyler iyi geceler. Transfer konularında yarın sıcak gelişmeler olabilir. Cuma bu arada sen ağırlıklı olarak 70'ler, 80'ler çalış şimdilik. :D

İyi geceler Aslan, Komodo formasıyla ilk yarışmamı dört gözle bekliyorum :asd: Çalışmalar tam gaz devam merak etme :)

Elimde 2 iyi şarkı var.Yapılırsa iyi olur.

Geri
Üst Alt