62. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Erman Türker!

Sanırım kusursuz bir yarışma oldu. Bir hatamız olduysa affola. Bugün işlerim baya yoğundu. Bazılarını ertelesem bile fazla renkli bir yarışma sunmak için zamanım kısıtlıydı. O yüzden umarım her şeye rağmen beğenmişsinizdir. Kazanan arkadaşları tekrar tebrik ediyorum.
Yarisma basindan beri kusurluydu Aslan. Hatan benim sarkiyi son siralara itelemenle basladi ve devam etti ondan sana 1 begeni bile yok kardesim :D :)

Yarisma basindan beri kusurluydu Aslan. Hatan benim sarkiyi son siralara itelemenle basladi ve devam etti ondan sana 1 begeni bile yok kardesim :D :)

Canın sağolsun. Sen yapınca da ben puan vermem, ödeşiriz. :)

Ayrıca playlist olayına takılma. Tamamen şans eseri. Nasıl ki, zamanında sen beni şans eseri playlistte son sıraya koyduysan, bu da aynen öyle oldu. Emin ol. :)

Hallolunur merak etme. Şampiyon olduktan sonra hemen prim isteyen oyuncular gibisin. :D Hele bi keyfini çıkar be mübarek.
Çıkarıyorum işte zaten kardeşim daha ne yapayım :D Gerçi Arda ağabey'e manidar bir menşın sallayasım var ama yaşı da var şimdi korkuyorum ağır gelmesin gece gece :D :D

Son düzenleme:
Aynen kardeşim :) @Ozan Tokgöz görse ağlardı herhalde öyle değil mi? @Ayberk Çetin :D Bu konuda bir mani yazabilirsin kardeşim lakin mümkünse iyi birşey olsun ki uykum kaçmasın şimdi durduk yere :D :D

Yarışmaya katılmadı Ozan,
Eurovision'u sundu Aslan,
Tuncay ve Alpay dedi hadi ordan,
Şampiyon oldu Erman.

Baraj ismi var bilirsiniz Keban,
Eurovision'da yok iyi ki bir Kezban,
Yoksa yerdi okkalı bir ban,
Arda ağabey çöktü yazık lan.

En son puanları gönderen Güray Ataman,
Yetişemedi ona zaman,
Al dedik üstüne kaban,
Üşütebilir yoksa Aslan.