- 14 Haziran 2009
- 28.940
- 13.004
- 2.698
Hayır bir de Ayberk ve benim isimlerimiz sarı kırmızı iken sen niye yeşil beyazsın onu çözemedim dahaBu kadar çirkin değilim ben.![]()

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hayır bir de Ayberk ve benim isimlerimiz sarı kırmızı iken sen niye yeşil beyazsın onu çözemedim dahaBu kadar çirkin değilim ben.![]()
Aslan Türkoğlu eğer yarışma yapıyorsa mutlaka hemen puanlar verilir. Yanlışmıyım AslanOh be en sonunda geldi ★ ★ ★ ★![]()
@Aslan Türkoğlu kardeşim bu arada ödül puanımı ve Hall Of Fame güncellemesine de bir el atarsın artık
![]()
Hayır bir de Ayberk ve benim isimlerimiz sarı kırmızı iken sen niye yeşil beyazsın onu çözemedim daha![]()
Şimdi Aslan düşünsün :asd22:
Yarisma basindan beri kusurluydu Aslan. Hatan benim sarkiyi son siralara itelemenle basladi ve devam etti ondan sana 1 begeni bile yok kardesimSanırım kusursuz bir yarışma oldu. Bir hatamız olduysa affola. Bugün işlerim baya yoğundu. Bazılarını ertelesem bile fazla renkli bir yarışma sunmak için zamanım kısıtlıydı. O yüzden umarım her şeye rağmen beğenmişsinizdir. Kazanan arkadaşları tekrar tebrik ediyorum.
Oh be en sonunda geldi ★ ★ ★ ★![]()
@Aslan Türkoğlu kardeşim bu arada ödül puanımı ve Hall Of Fame güncellemesine de bir el atarsın artık
![]()
Degilmisin lanAbi yetkin var. Git kendin hallet.İyice saftirik sandınız beni.
![]()
Yarisma basindan beri kusurluydu Aslan. Hatan benim sarkiyi son siralara itelemenle basladi ve devam etti ondan sana 1 begeni bile yok kardesim![]()
![]()
Kendi şampiyonluğumu mu gireyim oraya arkadaşAbi yetkin var. Git kendin hallet.İyice saftirik sandınız beni.
![]()
@Aslan Türkoğlu eğer yarışma yapıyorsa mutlaka hemen puanlar verilir. Yanlışmıyım Aslan![]()
Bu arada maksimum kaç puan ile şampiyon olunmuştu bu yarışmada hatırlayamadım?Söke söke alacağız, hiç merak etmeyin.![]()
Söke söke alacağız, hiç merak etmeyin.![]()
Kendi şampiyonluğumu mu gireyim oraya arkadaşÖdül puanı konusunda ise zaten yetkim yok
![]()
Aynen kardeşimİlk 5'in 4'ü Bal Porsuğu, tebrikler![]()
Çıkarıyorum işte zaten kardeşim daha ne yapayımHallolunur merak etme. Şampiyon olduktan sonra hemen prim isteyen oyuncular gibisin.Hele bi keyfini çıkar be mübarek.
Aynen kardeşim@Ozan Tokgöz görse ağlardı herhalde öyle değil mi? @Ayberk Çetin
Bu konuda bir mani yazabilirsin kardeşim lakin mümkünse iyi birşey olsun ki uykum kaçmasın şimdi durduk yere
![]()
![]()
Tamamdır kardeşim teşekkür ederiz