- 14 Haziran 2009
- 28.940
- 13.004
- 2.698
Alıştırma aşaması geçildi işkenceye başladılar ;( ;(8.şampiyonluk oldu yine hayal
Ne yapsam olmuyor
Var bu işte bir hal
Yeter artık gayri
Bitsin artık bu hasret bu ay!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alıştırma aşaması geçildi işkenceye başladılar ;( ;(8.şampiyonluk oldu yine hayal
Ne yapsam olmuyor
Var bu işte bir hal
Yeter artık gayri
Bitsin artık bu hasret bu ay!
Çok sağlam bir şampiyonluk geldi bu akşam olsun o kadar![]()
Alıştırma aşaması geçildi işkenceye başladılar ;( ;(
Zevk meselesi birşey diyemem lakin iyi şarkıdırHakkındır sevin tabi ama şarkını sevemedim.![]()
Manilerimize olamaz hiç kimse mani
Manidar bulduysan eğer
Like'layı ver haydi
Son sözünü söylemedi henüz Ayberk abi!
Son sözümü kaldı bu işin kardeşim uyku muyku kalmadı bende Ayberk ile beraber karabasan gibi çöktünüz la gece gece :38573:Manilerimize olamaz hiç kimse mani
Manidar bulduysan eğer
Like'layı ver haydi
Son sözünü söylemedi henüz Ayberk abi!
Vay arkadaş bize de mi tor tor :38573:Nereyi boldladığınıza dikkat edin teknik bey üstünüzle konuşuyorsunuz![]()
O bu gece uğramaz artıkAyrıca beklenen cevabımı vermeden geçmeyeceğim -Gülüşmeler :H- (@B. Arda Aycan'a selam olsun)
En büyük darbe bu oldu ;(Olacak olacak
Zevk meselesi birşey diyemem lakin iyi şarkıdırBu tarz şarkıların modu vardır. Özellikle o modda olduğun zaman çok keyif verir ve yanında bira veya şarap olursa daha bir keyifli olur tabi :asd22:
Takılıyorum aslında sana. Birinci olduysa herşeye rağmen iyi şarkıdır demek gerek.![]()
Yalnız yöntemin fazlasıyla hoşuma gittiönce hırsız şimdi de bu... Çaktırmadan benim 2-3 ayda yapacağım kıllığı 2 saate sığdırdın helal olsun
![]()
Hakkaten siz kediler nerdeydiniz 2 saattir. Toplantıdan bir tasfiye kararı çıktı mı?![]()
İnimizdeydik, istikşafi görüşme yapmaya karar verdik. Arda abi bizi oyalıyor, neden oyalıyor çözemedim gizli bir planı var sanırım.![]()
Bu işi yürütemeyecekseniz ''Akil Adamlar'' atayalım. Muhtemelen kendinizi sorguluyorsunuzdur şu an.![]()
Ahmet abi koalisyon istiyor ama Arda abi istiyormuş gibi yapıp, oyalıyor. Bakalım sonu nereye varacak bu işin.![]()
Azınlık lobisi üzerinde çalışarak, kanaat önderleri tespit ederek krizi aşabilirsiniz. Lobinizin tabanı bu akşam sessiz ama yarın ciyaklamalar başlayacaktır.![]()