63. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Alpay Asma!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eurovision tarihinin sevdiğim şarkılarından olan The Voice, AC/DC, Neil Young'un eserlerini beğendim listeden. Puanlamam konusunda ise vicdanen çok rahat değilim.

Belli ki yine benim şarkının hakkı yenecek.

Şimdiden kınadığımı belirtiyor ve oynuyorum. :dance:

Aslan dün sürpriz bir isim şampiyon olabilir diye spoiler verdi, bu durumda şampiyonluk bekleyemesem de kürsüye çıkmalı benim şarkım.

Beyler kime kaç puan verdiniz açıklamayın lütfen. O zaman bana ne gerek var. Herkes kendi puanlamasını açıklasın. Kapatalım konuyu. :)

Listedeki en iyi şarkının hiçbir mesajda geçmemesi manidar. Stratejinin dibine vurulmuş yine anlaşılan.

Eurovision tarihinin sevdiğim şarkılarından olan The Voice, AC/DC, Neil Young'un eserlerini beğendim listeden. Puanlamam konusunda ise vicdanen çok rahat değilim.

The Voice'i seven biri çıkmasına sevindim. Bu yarışmada ilk 5e filan girerse bundan sonrakilere hep celt musicleri yollarım.

Listedeki en iyi şarkının hiçbir mesajda geçmemesi manidar. Stratejinin dibine vurulmuş yine anlaşılan.

Strateji nasil oluyor hangi sarkinin kime ait oldugunu bilmeden? Bir de herkes strateji yapip gorece olarak listenin en kotu sarkisina 12 puan verse, o sarki 1. olur ve strateji ters teper falan :D

Strateji nasil oluyor hangi sarkinin kime ait oldugunu bilmeden? Bir de herkes strateji yapip gorece olarak listenin en kotu sarkisina 12 puan verse, o sarki 1. olur ve strateji ters teper falan :D

Aynen dediğin gibi oluyor.

Herkes verse yarışmanın suyu çıkar zaten.

Fakat strateji yapan yine yapıyor. :asd22:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt