63. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Alpay Asma!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Puanlarimi yolladim. Katildigim sarki sampiyon olacaktir.

bence şampiyon şarkıya hiç puan vermeyenler bir dahaki yarışmaya katılamasın :)

bir de ilerisi için şu yapılabilir: herkes playlisti dinledikten sonra puanlarını gönderirken kendi şarkısının da kaçıncı olacağını tahmin etsin. ilk 3e girer diye tahmin edilen şarkıların nasıl da 0 çektiğini görürüz:D

İlk 8 puanlamayı hesapladım. Kısaca şöyle söyleyeyim, kimsenin tahmin etmediği, sürpriz bir yarışmacının kazanacağı yarışma olacaksa, o yarışma bu yarışma olur.

Edit: Sadece şu anki gidişata göre yorum yapıyorum. Yoksa daha bu köprünün altından çok sular akar.

Valla bu 63. Eurovision yarismasinda derdim derece yapmak olsa, cok unlu, herkesce bilinen, herkesin ortak paydada birlesecegi bir sarki koyarim ama ben kendime uygun sevdigim bir sarkiyi baskalari icin kotu olsa bile paylasmak ve onunla yarismak istiyorum. Bakalim hayirlisi olsun, su herkesin belirttigi mutlak favori sarki hangisiymis bakalim :D Benimkinin olmasinin imkani yok gibi :D

Punlar gönderildi 30 dakika kadar önce. Kazanmak dileği ile. Her türlü pislik, dalavere itina ile yapılır. :)

İlk 8 puanlamayı hesapladım. Kısaca şöyle söyleyeyim, kimsenin tahmin etmediği, sürpriz bir yarışmacının kazanacağı yarışma olacaksa, o yarışma bu yarışma olur.

Edit: Sadece şu anki gidişata göre yorum yapıyorum. Yoksa daha bu köprünün altından çok sular akar.

Bu mesajdan sonra ben dükkanı kapatabilirim :D Hayırlısı :)

Edit!

Moderatör tarafında düzenlendi:
Edit!

Son düzenleme:
Edit!

Moderatör tarafında düzenlendi:
Daha uyumadin mi kardesim sen :)

Uyku bize uğramadı be usta daha.Zaten pinpirik herifin tekiyim. Çarşamba sunum var yarışmaya girip bir de kazanmak hırsı ile puan veriyorum. :(

Buraya onun stresini atmak için, muhabbet ve eğlenmek için girmem lazımdı,strese girerek değil.

Gereksiz mesajları editledim, uzatıp canımı sıkmayın, iyi geceler :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt