63. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Alpay Asma!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyler maçın uzatmalara gideceği hiç hesapta yoktu. :D Barça rahat alır diye düşünüyordum. Şu an yoldayım ama trafik felç. Eve ulaşır ulaşmaz sonuçları açıklarım. Tabii bu ne kadar sürer bilemiyorum. Kusura bakmayın. :(

Beyler maçın uzatmalara gideceği hiç hesapta yoktu. :D Barça rahat alır diye düşünüyordum. Şu an yoldayım ama trafik felç. Eve ulaşır ulaşmaz sonuçları açıklarım. Tabii bu ne kadar sürer bilemiyorum. Kusura bakmayın. :(

Yarın açıkla istersen usta yorma kendini, eğer herkes için de uygunsa tabi.

Zaten çoğu kişi çıktı daha heyecanlı olur.

Buarada heyecanlandırmak için şunu söyleyeyim, Sevilla'nın 4-1'den geri dönüş yaptığı gibi bir dönüşe de Eurovision'da şahit olacaksınız. Tabii onun da sonu Sevilla gibi hüzünle mi, yoksa sevinçle mi bitecek bilemiyorum. Çünkü son 6 puanlamayı hesaplamaya vaktim kalmadı.

Yarın açıkla istersen usta yorma kendini, eğer herkes için de uygunsa tabi.

Zaten çoğu kişi çıktı daha heyecanlı olur.
Ben her ihtimale karşı nabız yoklayacağım. Çoğunluk okey derse bu gece açıklarım. Demezse, Eurovision tarihinde ilk kez yarın gündüz açıklarım sonuçları. :)

Şimdi nasıl nabız yoklayayım? Daha kendi durumum belirsiz. Yolun ortasında kaldık. Kurta kuşa yem olacağız. :D

Yazıklar olsun ya. Bir nabız bile yoklayamıyorsun. :D

(Çaktırma Barça'yı böyle bir maçta canlı izlediğin için hafif kıskançlığın etkisi var :asd22:)

Son dakika: Beyler eve ulaşmam nerde baksak en az yarım saat sürer + daha 6 puanlamayı hesaplamam lazım. O zamana kadar yarışmanın kemik kadrosu çoktan çıkmış olur forumdan. Bu nefes kesen sonuçları da herkesin canlı takip etmesini isterim. En iyisi bu işi yarına bırakalım. Yarın sonuçların açıklanacağı saati önceden belirtirim. Ama dediğim gibi ilk kez gündüz açıklanacak sonuçlar, o kesin. :) hadi hepinize iyi geceler.

Son dakika: Beyler eve ulaşmam nerde baksak en az yarım saat sürer + daha 6 puanlamayı hesaplamam lazım. O zamana kadar yarışmanın kemik kadrosu çoktan çıkmış olur forumdan. Bu nefes kesen sonuçları da herkesin canlı takip etmesini isterim. En iyisi bu işi yarına bırakalım. Yarın sonuçların açıklanacağı saati önceden belirtirim. Ama dediğim gibi ilk kez gündüz açıklanacak sonuçlar, o kesin. :) hadi hepinize iyi geceler.

Ben uyuyor olurum o zaman :D Neyse hayirlisi olsun ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt