Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben söyleyeyim, bu is yarina kalir![]()
Beyler maçın uzatmalara gideceği hiç hesapta yoktu.Barça rahat alır diye düşünüyordum. Şu an yoldayım ama trafik felç. Eve ulaşır ulaşmaz sonuçları açıklarım. Tabii bu ne kadar sürer bilemiyorum. Kusura bakmayın.
![]()
Ben her ihtimale karşı nabız yoklayacağım. Çoğunluk okey derse bu gece açıklarım. Demezse, Eurovision tarihinde ilk kez yarın gündüz açıklarım sonuçları.Yarın açıkla istersen usta yorma kendini, eğer herkes için de uygunsa tabi.
Zaten çoğu kişi çıktı daha heyecanlı olur.
Millet uykuya yatar, yarina kalsin bence. Benim icin hava hos tabii, daha gunduz burada![]()
Ben her ihtimale karşı nabız yoklayacağım. Çoğunluk okey derse bu gece açıklarım. Demezse, Eurovision tarihinde ilk kez yarın gündüz açıklarım sonuçları.![]()
Sen nabızı şimdi yokla.
Boşuna beklemeyelim.![]()
Sen nabızı şimdi yokla.
Boşuna beklemeyelim.![]()
Şimdi nasıl nabız yoklayayım? Daha kendi durumum belirsiz. Yolun ortasında kaldık. Kurta kuşa yem olacağız.![]()
Oooo şekli koydun abi. Abd'de havalar nasıl![]()
Yazıklar olsun ya. Bir nabız bile yoklayamıyorsun.
(Çaktırma Barça'yı böyle bir maçta canlı izlediğin için hafif kıskançlığın etkisi var :asd22![]()
sevilla ataydı o son pozisyonu da penaltıları izleseydik
Son dakika: Beyler eve ulaşmam nerde baksak en az yarım saat sürer + daha 6 puanlamayı hesaplamam lazım. O zamana kadar yarışmanın kemik kadrosu çoktan çıkmış olur forumdan. Bu nefes kesen sonuçları da herkesin canlı takip etmesini isterim. En iyisi bu işi yarına bırakalım. Yarın sonuçların açıklanacağı saati önceden belirtirim. Ama dediğim gibi ilk kez gündüz açıklanacak sonuçlar, o kesin.hadi hepinize iyi geceler.