- 30 Nisan 2012
- 12.348
- 6
- 913
Cesaret hapı mı içtin oğlum sen, benim mesajımı editliyorsun![]()
Benim olayım Alpay'laydı. Sen niye durduk yere benim mesajımı editliyorsun o zaman?

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cesaret hapı mı içtin oğlum sen, benim mesajımı editliyorsun![]()
Eyvah eyvah eyvah...![]()
Olaylar büyüdü :2aloh1:
Mikser olmasın oBlender Erman abi. Sen de bi dur hele. Zaten ortalık karışık.![]()
Aslan yeter ki, beni komodo ejderlerine al. Gerekirse lobinin tüm ayak işlerini yaparım. Kurban oliyim yok deme.
Benim olayım Alpay'laydı. Sen niye durduk yere benim mesajımı editliyorsun o zaman?![]()
Bu ne lan kimin eli kimin cebinde belli değil.
Önce kendimi sonra da hepinizi atarım konudan.![]()
Aslan ya. Sen her komodo ejderler diyince böyle ne bileyim içim kıpır kıpır oluyor. Ah ulan keşke ben de ejder olsam.![]()
Herkes bir alttaki üyenin mesajını editlesin adlı yeni ve eğlenceli oyunumuza hoş geldiniz...
Aboooov bizim başgana nolmuş böyle... Kim la o bug
Yalnız ben de şiir gibi yazmışım haa.
Aslan ya. Sen her komodo ejderler diyince böyle ne bileyim içim kıpır kıpır oluyor. Ah ulan keşke ben de ejder olsam.
![]()
Ahmet Ağabey, sen bir bizim Aslan' ın kulaklarını çek, ben puanları işliyorum da şu an ilgilenemiyorum kendisi ile![]()
Doktor seni transfer etmek istediler. Kanıma dokundu. Doktor bizi bırakmaz dedim. Yalan mı?
Gereken cevabı ver lütfen.
Azizin " Kalbim cimbomlu ama napalım kader bizi fener başkanı yaptı" demesi bile mantıklı gelir de bu yazdığın asla :38573: