64. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Volkan Güneş!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cropped-bal-porsugu-facebook-kapak.jpg

Bu ne lan kimin eli kimin cebinde belli değil. :D

Önce kendimi sonra da hepinizi atarım konudan. :)

Şu gelen puanları bir işleyelim bakalım :) Ama gelen puanlar rahatsız etti beni, söyleyeyim :D Pis işler dönüyor sanki :D

Kendimi tutamayıp şu mesaj editleme olayına dahil olarak ortalığı ateşe vermeden ben yatayım en iyisi :D Hadi iyi geceler tabi puanlamamı gönderdim bu arada :D

Bu ne lan kimin eli kimin cebinde belli değil. :D

Önce kendimi sonra da hepinizi atarım konudan. :)

Şaka bir yana. Editlediğimiz tüm mesajları iz bırakmadan sil Alpay. :D
Şu anda olaya hakim olmayanların kafası allak bullak olmuştur. Kim komodo, kim kedi, kim porsuk belli değil. Ama sana son uyarı. Bi daha ejderleri ayartmaya çalışırsan cevabım bu kadar çocukça olmayacak. Kellen gövdendeki hakimiyetini kaybeder o kadarını söyleyeyim. ;)

Herkes bir alttaki üyenin mesajını editlesin adlı yeni ve eğlenceli oyunumuza hoş geldiniz...

Yalnız ben de şiir gibi yazmışım haa.

Aslan ya. Sen her komodo ejderler diyince böyle ne bileyim içim kıpır kıpır oluyor. Ah ulan keşke ben de ejder olsam.
:D

Yalnız ben de şiir gibi yazmışım haa.

Aslan ya. Sen her komodo ejderler diyince böyle ne bileyim içim kıpır kıpır oluyor. Ah ulan keşke ben de ejder olsam.
:D

Azizin " Kalbim cimbomlu ama napalım kader bizi fener başkanı yaptı" demesi bile mantıklı gelir de bu yazdığın asla :38573:

İyi geceler ben kaçayım. Gözüm dinlensin biraz 11 saattir online'ım. :D

Azizin " Kalbim cimbomlu ama napalım kader bizi fener başkanı yaptı" demesi bile mantıklı gelir de bu yazdığın asla :38573:

Abi ne yapayım. Hepsi benimle uğraşıyor. Bi yandan Arda abi, bi yandan Ozan abi, bi yandan Alpay, tabii bi de mikser Erman var. 3. Dünya savaşı çıkarsa onun sayesinde çıkar. Bunu da yazın kenara. :D Sen söyle, ne yapayım, hangi birine yetişeyim ben?

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt