64. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Volkan Güneş!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abi ne yapayım. Hepsi benimle uğraşıyor. Bi yandan Arda abi, bi yandan Ozan abi, bi yandan Alpay, tabii bi de mikser Erman var. 3. Dünya savaşı çıkarsa onun sayesinde çıkar. Bunu da yazın kenara. :D Sen söyle, ne yapayım, hangi birine yetişeyim ben?

Orada bir tek Arda bizden. Gerisi porsuk. Ve sen eski tekkene ihanet ediyorsun. Vay be. Hiç beklemezdim senden :38573:

Orada bir tek Arda bizden. Gerisi porsuk. Ve sen eski tekkene ihanet ediyorsun. Vay be. Hiç beklemezdim senden :38573:

Beni hangi oyunlarla tahttan indirdiğinizi unutmadım abi. O yüzden bana kedi lobisi deme sakın. En iyi kedi sonuncu kedidir. :D

Bir gün o lobiyi yıkıp, seni baş danışmanım yapacağım Allahın izniyle.

Madem herkes gitti, açıklamamı yarına saklıyorum. Yarın kedi lobisi off olabilir.
Aslan Türkoğlu Sana göz kırptım.

Uykumdan uyandım resmen. :D

Doğru mu bu? :oley:

Sustuysak bir yere kadar, küçük olsun bizim olsun mantığı ile hareket eden liderlere baş kaldırmanın vakti geldi. :)

Peki kim bu bahsettiğim lider ? Açıklamamı yarına sakladığım için sadece bir kaç tüyo ile yetineceğim.

Baş harfi ''B''
Soyadının son üç harfi ''CAN''
Yeşil canavar avatarı kullanıyor.
Ankaranın yaşamkent semtinde ikamet ediyor.
Yaşı 39.

Bu bilgilerden kim olduğunu çıkarmanız zor, yarını bekleyeceksiniz artık.

Son düzenleme:
Madem herkes gitti, açıklamamı yarına saklıyorum. Yarın kedi lobisi off olabilir.
@Aslan Türkoğlu Sana göz kırptım.

Mehmet nasılsa kazanamayacak lafı, bana söylense ben de kırılırdım açıkcası. Bunca kişinin gözleri önünde resmen rencide etti şahsını. Kapımız ardına kadar açık abi. Hatta gel beraber yönetelim lobiyi. En azından biz sonuncu olsa bile üyelerimizle dalga geçmiyoruz.

Mehmet nasılsa kazanamayacak lafı, bana söylense ben de kırılırdım açıkcası. Bunca kişinin gözleri önünde resmen rencide etti şahsını. Kapımız ardına kadar açık abi. Hatta gel beraber yönetelim lobiyi. En azından biz sonuncu olsa bile üyelerimizle dalga geçmiyoruz.

Teşekkür ederim Aslan, gerçekten bende inanamadım okuyunca.

An itibariyle komodo ejderiyim, müsadenle avatarımı değiştiriyorum.

Teşekkür ederim Aslan, gerçekten bende inanamadım okuyunca.

An itibariyle komodo ejderiyim, müsadenle avatarımı değiştiriyorum.

Abi bu işin dönüşü yok biliyorsun değil mi? Biliyorsan işi resmiyete dökeyim hemen.

AÇIKLAMA:
[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Profesyonel yarışmacılardan @Mehmet Arslaner ile anlaşmaya varılmıştır. Buna göre eski lobisi Kedi lobisine sözleşme fesih bedeli olarak zırnık bile koklatılmayacak. Zira yarışmacı kendi isteğiyle sözleşmesini tek taraflı feshetmiştir. Yarışmacımıza önümüzdeki günlerde taraftara açık bir imza töreni düzenleyeceğiz. Törenle ilgili resmi açıklamayı daha sonra yapacağız.

Hadi hayırlı olsun. O artık bir komodo ejderi. :hat:

Onemli olan yarismak sana bisey olmasin kaptan. @Alpay Asma dan kesin 12 puan alicam genelde 8 12 arasi aliyorum hep 1. Oluyor ilginc

cingıl bels

Papaz hep pilav yemez. Şarkım şaheser de olsa bu liste de şansı düşük. :D

Şike de bir yere kadar Tevfik'ciğim.

Ama müsterih ol sana yine 6-10 arası bir şey vermişimdir ben. :)

Papaz hep pilav yemez. Şarkım şaheser de olsa bu liste de şansı düşük. :D

Şike de bir yere kadar Tevfik'ciğim.

Ama müsterih ol sana yine 6-10 arası bir şey vermişimdir ben. :)
Müspet bi yarışma olacak gibi hissediyorum.Sarkidan anliyorsun :D
Ben daha listeye bakmadim :D onun icin liste hakkinda yorum yapamiyorum

cingıl bels

Porsuklar yine şampiyon olarak istikrarı devam ettirecektir.

Danışıklı dövüş kokusu alıyorum.

1. olacak ve ona zemin hazırlanıyor şu an.:D

Porsuk lobisi gibi büyük bir lobi varken ne de komodinlere katılsın ki adam. Attan inip eşşeğe bile binilir ama ejdere asla. :D

Alpay seni uyarmıştım kardeşim. Ama eceli gelen keçi çobanın ekmeğini yer derler. :D Kellen için artık yaşam şansı = 0

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt