- 22 Kasım 2008
- 14.943
- 481
- 1.708
Senin favori şarkın en iyi ihtimalle 16. o zamanben bunu çıkardım.
Yanılıyorsunuz Mehmet Bey

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Senin favori şarkın en iyi ihtimalle 16. o zamanben bunu çıkardım.
Sadece 5 puan kaldı, puanlar birbirine çok yakın.
İlk offical yarışmamda kimi şampiyon yapsam, kime yakışır![]()
Artık ilk 3 e girmek istiyorum abi. artık şampiyonluk mu olur 2.lik mi olur fark etmez. Diğer yarışmalarda potansiyelim olduğu belliydi.
Artık dereceye girip, lobi tekliflerini beklemek istiyorum![]()
Tekliflere açığım abi![]()
@Uğur Boz tamam uzatmayalım kardeşim. Sana cevap yazdım, çünkü benden habersiz mesajımı editlediklerine kızdım demişsin. Mesajını da ben editlediğime göre durumu anlatmak istedim. Mesajın editlendi diye alınmana ya da kızmana gerek yok. Şarkılar hakkında olumlu olumsuz herhangi bir şey yazıldı mı, bunu yazan kişi admin bile olsa mesajı editlenir. Bu kadar basit. Şimdiye kadar da bunu hiç sorun eden olmamıştı aslında. Ayrıca şarkıları yasaklı listesine ekleseydiniz o zaman diyorsun da, yarışma kararı dün üyelerin ısrarla yarışma talep etmesiyle aniden alınan bir karar. Yani hesapta yoktu. Bu yüzden eklenmemiş. Sırf siz eğlenin diye saatlerce zamanını harcayıp, yarışma düzenleyen adamlara şimdi böyle mi teşekkür ediyorsunuz.
öyle anadolu topçusu gibi kıvırırsan işin zor :d
Sadece 5 puan kaldı, puanlar birbirine çok yakın.
İlk offical yarışmamda kimi şampiyon yapsam, kime yakışır![]()
Katiliyorum
Çok ilginç şeyler oluyor![]()
Olabilecek en garip şey milletin standartlarından farklı şarkılara oy atması.
Misal Ozan Ağabey 12 puanı türü soft bir şarkıya verirse kıyamet yaklaşıyor demektir.
Keza Uğur İz'de hard rock'a verdiyse.![]()
Beterin beteri var, daha da beter![]()