64. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Volkan Güneş!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şarkımı tekrar dinledim hakkatten mükemmele yakın yahu. :D

Harcanamayacak kadar güzel, ama kesin harcanacak.

Sana transfer teklifine gerek mi var, alt yapımızdan çıkmış adamsın, kapımız açık, tabi bundan sonra ESC diye bir yarışma kalırsa :D

Bu sonuçtan şu ortaya çıkıyor. Şampiyon komodo ejderlerinden biri. Çünkü ne kedilerin, ne de porsukların şampiyon olması süpriz olmaz.

Kediler olarak kürsüyü işgal ettik sanırsam.

9. şampiyonluğum hayırlı olsun. Kan kokusu alıyorum. :)

Daha sadece 10 puan geldi, işler çok değişir ama şu ana kadar yapılan tahminlerin hepsi yanlış.

Kan çıkmayacak, isyan çıkacak :D

Mesajını ben editledim Uğur. Yenisin diye belki kuralları pek iyi bilmiyor olabilirsin ama yarışma başlığında tüm puanlamalar bitmeden şarkılar hakkında yorum yapmak yasak. Olursa da editlenir, haber verilme gereği de duyulmaz. Çünkü o an yorumu görüp puan vermekten vazgeçen yarışmacılar olabilir. Doğal olarak o şarkıyla katılan arkadaşa haksızlık olur.

Yarışmayı ben mi bilmiyorum yasaklı şarkı var listede.O kadar kurallara bağlı olunuyorsa o vakit şarkıyıda çıkaracaksınız listeden.

Yarışmayı ben mi bilmiyorum yasaklı şarkı var listede.O kadar kurallara bağlı olunuyorsa o vakit şarkıyıda çıkaracaksınız listeden.

Adam offline dı. Neden hakkını yiyelim diskalifiye edip. Bu kadar sorun yapma editlenme işini.

Kendimiz dahil kaç defa mesaj editlendi bu yarışma da.

Arkadaşım sen mesajları okumuyor musun? Hala daha uzatıyorsun muhabbeti.

Şarkı yasaklı listesine eklenmemiş.

Dolayısı ile şarkıyı gönderen arkadaşın bir hatası yok.

Yasaklı olduğunu fark ettiğimizde mesaj attık arkadaşa çevrimdışı idi. Değiştiremedi şarkısını.

Her Yarışma açıklanan ilk 3-4 kişiden iyi puan geliyor sonra yine sonlardayım umutlandırıp utandırmayın :D

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adam offline dı. Neden hakkını yiyelim diskalifiye edip. Bu kadar sorun yapma editlenme işini.

Kendimiz dahil kaç defa mesaj editlendi bu yarışma da.

Arkadaşım sen mesajları okumuyor musun? Hala daha uzatıyorsun muhabbeti.

Şarkı yasaklı listesine eklenmemiş.

Dolayısı ile şarkıyı gönderen arkadaşın bir hatası yok.

Yasaklı olduğunu fark ettiğimizde mesaj attık arkadaşa çevrimdışı idi. Değiştiremedi şarkısını.
Ben uzatmıyorum Aslan yazmış ona cevabı verdim.Siz ikiniz girdiniz araya şimdi.Daha öncesinde zaten konu kapanmıştı bana cevap yazdığı için ona karşı cevap yazdım.Siz yazmasanız orda kalacaktı.

Ben uzatmıyorum Aslan yazmış ona cevabı verdim.Siz ikiniz girdiniz araya şimdi.Daha öncesinde zaten konu kapanmıştı bana cevap yazdığı için ona karşı cevap yazdım.Siz yazmasanız orda kalacaktı.

Pardon da nasıl kapanmış oluyor sen orada organizatör Arda Ağabey'e cevap hakkı tanıyan mesaj bırakırsan.

Aslan'da cevap hakkı bırakacak bir şey dememiş ayrıca. Yeni olduğun için kuralların yarışmanın çabukluğu,ve katılımcı lehine esnetebileceğinden haberin olmayabileceğinden bahsetmiş.

Dikine giden sensin. Anlayış gösterebilirsin bu duruma. Gösteriyorsan da belli olmuyor çünkü her şeye cevap verince.

Pardon da nasıl kapanmış oluyor sen orada organizatör Arda Ağabey'e cevap hakkı tanıyan mesaj bırakırsan.

Aslan'da cevap hakkı bırakacak bir şey dememiş ayrıca. Yeni olduğun için kuralların yarışmanın çabukluğu,ve katılımcı lehine esnetebileceğinden haberin olmayabileceğinden bahsetmiş.

Dikine giden sensin. Anlayış gösterebilirsin bu duruma. Gösteriyorsan da belli olmuyor çünkü her şeye cevap verince.
Ben anlayış gösteririmde ordan sonrada cevap yazmayacaktım ki yarışmayı düzenleyenene neden cevap hakkı doğsun ben orda başkasına yazıyorum mesajı daha önceki mesajımda neyse uzatmayalım demişim
Her neyse uzatmaya gerek yok:)
Maksat eğlence var olsun.:)

ve kapatmışım konuyu ama arkasından bana karşı bikaç kişi mesaj yazarsa bende cevap veririm bunuda kimse engelleyemez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt