64. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Volkan Güneş!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cümleten iyi geceler, film izleyeyim bari :)

Teşekkür ettim :hat:

Kırmızıyla işaretlediklerimi izledim

Ooo o zaman izlemediklerin daha ağır basar o kadarını söyleyeyim abi. Hele Ruhlar Bölgesi tam felaket. Yönetmeni James Wan henüz 38 yaşında olmasına rağmen bana göre daha şimdiden gelmiş geçmiş en iyi korku yönetmeni. Adam 26 yaşında Testere filmini yönetti. :) Ve ondan sonra film efsane oldu. Gerçi ben Testere'yi pek sevmem ama yine de efsane seri olduğu gerçeğini değiştirmiyor.

Heh aynen fourth kind...

Ben korkmazdım ama o filmden sonra korkmaya başladım :D

Ufo Gerçeği diye bir program vardı hatırlar mısın ? Star'da çıkardı. Ben müthiş tırsardım. Zira çok düşününce uzaylılar kaçırıyormuş demişlerdi. Birgün yine korka korka izliyorum kardeşimle.O hiç korkmaz hatta bana gülüyordu Ufo'dan korktuğumdan :D Yatağa yattım sanki kafamın içinde benle telepati kuruyorlar,IQ tavan yapıyor enteresan şeyler geliyor aklıma :D Ondan sonra hayatım eskisi gibi olmadı :D S.King'in The Tommyknockers'ını falan da okumuştum o sıralar bir de :D

Ben de yatayim bari cümleten iyi geceler yarın güzel bir yarışma olsun...:)

Can Uz, gereken cevabı vermiş.

Edit!

Moderatör tarafında düzenlendi:
Yasaklı listesine eklenmediği için gözden kaçmış arkadaşım. Arda abi de dün şarkıyı yollayan offline olduğu için ulaşamadı.

Mesele yapmana gerek yok.

Puanları yolladım iyi listeydi.

Ayrıca en uyuz olduğum türde şarkılar vardı.Dinliyorum ne leş diyebiliyorum ne de iyi.

Bu akşam ESC' de puanlar açıklanırken isyan çıkabilir :D

Sorun yapmıyorum ben ilgisi yok.Mesajımı habersiz editlemelerine kızıyorum olay o.

Mesajını ben editledim Uğur. Yenisin diye belki kuralları pek iyi bilmiyor olabilirsin ama yarışma başlığında tüm puanlamalar bitmeden şarkılar hakkında yorum yapmak yasak. Olursa da editlenir, haber verilme gereği de duyulmaz. Çünkü o an yorumu görüp puan vermekten vazgeçen yarışmacılar olabilir. Doğal olarak o şarkıyla katılan arkadaşa haksızlık olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt