64. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Volkan Güneş!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olamadım mani hiç kimseye
Komodin ejderleri şaşırdı bak bu işe
Fazla geldi Erman abiye bu kadar mani gece gece
Dibine düştü yine rakının Ayberk abi gelince

:D

Şu başlığı konuya yabancı biri girip okusa ne düşünür acaba. :D

Bu arada beyler, kesinlikle ama kesinlikle Area 51 denen filmi izlemeyin, benim gibi bilimkurgu manyağı bir insanı bile tiksindirdi. Zamanınıza yazık, boş boş duvara bakın daha iyi.

Bugün güneşte beklerken fena etkiledi beni arabanın vizesi,
Kulağıma geldi motor sesleri,
Dedim ki Erman da benim manileri bekler hep bir ileri bir geri,
Yarınki yarışmada öpücem onun gözlerini.

Her yarışmada iddialı bir Alpay,
Bakıyorum pencereden gelmiş dolunay,
Kurt adanm olmaz Aslan bu ay,
Birinciye verilmeyecek kalay.

Bu arada beyler, kesinlikle ama kesinlikle Area 51 denen filmi izlemeyin, benim gibi bilimkurgu manyağı bir insanı bile tiksindirdi. Zamanınıza yazık, boş boş duvara bakın daha iyi.

Bilimkurgu manyağısın da bana niye söylemiyorsun? :) Area 51 ile ilgili Bob Lazar'ın söylemleri çok ciddiydi adamı harcadılar.

Son düzenleme:
Bu arada beyler korku filmleri de benden sorulur. Onu da söylemeden geçemeyeceğim. Piyasada iyi kötü ne kadar korku filmi varsa kardeşinizin bizzat izlemişliği var. Hatta işsiz olduğum dönemlerde bi günde 3-4 korku filmi izliyordum. Tabi bunun sonucu olarak da bi ara şizofrene bağlamak üzereydim. :D

Kumdan kalelerim vardı hatıralarım ile donatıp, hayallerime mezar eylediğim.

Biraz ciddileşeyim. :)

Bu arada beyler korku filmleri de benden sorulur. Onu da söylemeden geçemeyeceğim. Piyasada iyi kötü ne kadar korku filmi varsa kardeşinizin bizzat izlemişliği var. Hatta işsiz olduğum dönemlerde bi günde 3-4 korku filmi izliyordum. Tabi bunun sonucu olarak da bi ara şizofrene bağlamak üzereydim. :D

Biriktir özelden at bana sevdiklerini. :D

Korku filmlerini çok severim. :)

Her korku filmi sevene sorduğum soru : Profondo Rosso(Deep Red),Peeping John ve Polanski'nin Apartman Üçlemesi'ni izedin mi de bakem ? :D

Evet beyler 7 puan geldi, puanları işledim, ilginç bir yarışma oluyor şimdilik, puanlar birbirine çok yakın.

Kim kazanır bilmiyorum ama kim kazanamaz onu net biliyorum :D

Yarın görüşmek üzere, iyi geceler :)

Tavsiyeleri alalım :D

Ben hala korkuyorum, normal insanlar izlerken korkuyor sonra geçiyor o korku, bende 2-3 gün sürüyor. Görmediğim şeyden ayıptır söylemesi it gibi korkarım.

Her korku filmi sevene sorduğum soru : Profondo Rosso(Deep Red),Peeping John ve Polanski'nin Apartman Üçlemesi'ni izedin mi de bakem ? :D
Ayberk bi dur allasen ya, 40 yılın başında normal bir insan bulduk film tavsiyesi istiyoruz... M.Ö filmler dursun biraz köşede. Bu arada kadın kokusunu izlemişim, 10-15 dakika sonra farkettim ama yinede izledim. Al pacino başka bir şey hakikaten.

Tavsiyeleri alalım :D

Ben hala korkuyorum, normal insanlar izlerken korkuyor sonra geçiyor o korku, bende 2-3 gün sürüyor. Görmediğim şeyden ayıptır söylemesi it gibi korkarım.
Ben de korkmuyorum anasını satem. Elm Sokağı'na ve Jason'a gülerdim.

Yalnız çocuk karakterlerden tırsardım filmlerdeki...Poltergeist'teki çocuk ile Hayvan Mezarlığı'ndaki misal.

Hakaret kabul ederim. :D Abi piyasanın altını üstüne getirdim diyorum. Gelmiş bana efsane filmleri soruyorsun. Hintler ne anlar korku filminden değil mi? Ben hintlerin bile çektiği korku filmlerini izledim, gerisini sen düşün artık. :D

Ben de korkmuyorum anasını satem. Elm Sokağı'na ve Jason'a gülerdim.

Yalnız çocuk karakterlerden tırsardım filmlerdeki...Poltergeist'teki çocuk ile Hayvan Mezarlığı'ndaki misal.

Evet çocuk karakterler bende de benzer bir etki yapıyor ama sen bunu ''tırsmak'' olarak nitelendirmişsin, bende '' a s...'' olarak gerçekleşiyor. :)

Yatak/uyku temalı korku filmleri ise tam bir baş belası; gün doğana kadar yatmıyorum o tarz filmlerden sonra.

Ayberk bi dur allasen ya, 40 yılın başında normal bir insan bulduk film tavsiyesi istiyoruz... M.Ö filmler dursun biraz köşede. Bu arada kadın kokusunu izlemişim, 10-15 dakika sonra farkettim ama yinede izledim. Al pacino başka bir şey hakikaten.

Sana da yaranılmaz.Yaş 33 hala M.Ö. diyor :D

O filmde Al Pacino'nun bezmişliğini kendine benzettin mi doğru söyle ?

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt