64. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Volkan Güneş!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tavsiyeleri alalım :D

Ben hala korkuyorum, normal insanlar izlerken korkuyor sonra geçiyor o korku, bende 2-3 gün sürüyor. Görmediğim şeyden ayıptır söylemesi it gibi korkarım.

Ne tarz korku filmi izlemeyi sevdiğine bağlı. Cinli, perili mi yoksa manyaklı, katilli mi yoksa canavarlı falan mı? Türüne göre değişir tavsiyeler. :)

Hakaret kabul ederim. :D Abi piyasanın altını üstüne getirdim diyorum. Gelmiş bana efsane filmleri soruyorsun. Hintler ne anlar korku filminden değil mi? Ben hintlerin bile çektiği korku filmlerini izledim, gerisini sen düşün artık. :D

Neyse Ayberk Çetin sözümü geri alıyorum kardeşim, bu da normal değilmiş :D

Ne tarz korku filmi izlemeyi sevdiğine bağlı. Cinli, perili mi yoksa manyaklı, katilli mi yoksa canavarlı falan mı? Türüne göre değişir tavsiyeler. :)

Hiç farketmez, ama şu var manyaklı/katilli ve canavarlı filmler korkutmuyor hiç. Diğerleri ise anormal korkutuyor.

Hakaret kabul ederim. :D Abi piyasanın altını üstüne getirdim diyorum. Gelmiş bana efsane filmleri soruyorsun. Hintler ne anlar korku filminden değil mi? Ben hintlerin bile çektiği korku filmlerini izledim, gerisini sen düşün artık. :D

Takdir ettim,sen zaten sinema bölümü okuyordun dimi Aslan ?
@Mehmet Arslaner bak örnek al adam filmlerime efsane dedi sen ne diyorsun yazıklar olsun :D

Son düzenleme:
Takdir ettim,sen zaten sinema bölümüydün dimi Aslan ?
@Mehmet Arslaner bak örnek al adam filmlerime efsane dedi sen ne diyorsun yazıklar olsun :D

Estf.

Ben senin önerdiğin filmlere veya senin sinema kültürüne laf etmedim/etmem. Sinema konusunda tam bir cahil olduğumu daha önce belirtmiştim zaten... Sinema kültürüm hiç yoktur.

Sana tepki gösterdiğim nokta; güncel film tavsiyesi almama mani olman :D

Estf.

Ben senin önerdiğin filmlere veya senin sinema kültürüne laf etmedim/etmem. Sinema konusunda tam bir cahil olduğumu daha önce belirtmiştim zaten... Sinema kültürüm hiç yoktur.

Sana tepki gösterdiğim nokta; güncel film tavsiyesi almama mani olman :D

Kadın Kokusu'nda Al Pacino'nun bezmişliğini kendine benzettin mi doğru söyle ?

Hazır aklıma gelmişken, cinli perili olmamasına rağmen beni korkutan yegane film 4. dereceden yaklaşmalar idi. (5 miydi yoksa )

Hani şu resident evil'de oynayan kadın oynuyor, filmin adını unuttum.

Hazır aklıma gelmişken, cinli perili olmamasına rağmen beni korkutan yegane film 4. dereceden yaklaşmalar idi. (5 miydi yoksa )

Hani şu resident evil'de oynayan kadın oynuyor, filmin adını unuttum.
Milla Jovovich - Fourth Kind mı ?

Ben acayip korkardım kaçırılma olaylarından bu arada uzaylılarla ilgili.

Hiç farketmez, ama şu var manyaklı/katilli ve canavarlı filmler korkutmuyor hiç. Diğerleri ise anormal korkutuyor.

Tamamdır o zaman. Birkaç film yazayım. Özellikle yeni filmleri yazacağım. Çünkü son 1 yılda eski korku filmleri çok az seyrettim. Yani şimdi aklımda değil eski filmleri.

Ruhlar Bölgesi 1, 2, 3 - izlemişsindir muhtemelen
Jessabelle
Ölüm Alfabesi – Ouija
Siyahlı Kadın (Harry Potter'dan tanıdığımız velet Daniel Radcliffe oynuyor baş rolde)
1408 (efsanedir)
Davetsiz (izlemeğe değer)
Ölüm Sessizliği
Saklambaç
Messengers

Bunlar ilk aklıma gelenler. Daha da bi sürü var. Gereksiz, zaman kaybı olan filmleri yazmadım. ;)

Takdir ettim,sen zaten sinema bölümü okuyordun dimi Aslan ?

Evet, abi. Kısmetse sinema yönetmeni olacağım yakında. En büyük hayalim güzel bi korku filmi çekmek ama bizim buralarda pek ciddiye almıyorlar korku filmlerini. :D

Tamamdır o zaman. Birkaç film yazayım. Özellikle yeni filmleri yazacağım. Çünkü son 1 yılda eski korku filmleri çok az seyrettim. Yani şimdi aklımda değil eski filmleri.

Ruhlar Bölgesi 1, 2, 3 - izlemişsindir muhtemelen
Jessabelle
Ölüm Alfabesi – Ouija
Siyahlı Kadın (Harry Potter'dan tanıdığımız velet Daniel Radcliffe oynuyor baş rolde)
1408 (efsanedir)
Davetsiz (izlemeğe değer)
Ölüm Sessizliği
Saklambaç
Messengers

Bunlar ilk aklıma gelenler. Daha da bi sürü var. Gereksiz, zaman kaybı olan filmleri yazmadım. ;)

Teşekkür ettim :hat:

Kırmızıyla işaretlediklerimi izledim

Evet, abi. Kısmetse sinema yönetmeni olacağım yakında. En büyük hayalim güzel bi korku filmi çekmek ama bizim buralarda pek ciddiye almıyorlar korku filmlerini. :D

Rus ayısı benimde tepemde olsa, bende iplemezdim korku filmlerini :D gerçek korkuların üstün gelmesi normal :D

Umarım gerçekleştirirsin hedeflerini.Biz de senle konuştuğumuz için övünürüz gelecekte :D Sende yeni bir Dario Argento ruhu görüyorum :D

Çok geç kaldım mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt