#64 Jason Denayer

Taraftar gözünde bir kac oyuncu hedef olarak belirlemis, her olumsuzlukta üzerine oynuyorlar o oyuncularin. En yüksek notu alan defans oyuncusu dün ve söylendigi kadar kötü oynamadi. Size kalirsa dün Real Madrid kaybetti diye Ramos ve Varane ikilisi degismeli dersiniz. Biraz futbola bakis acinizi degistirin.
Dün ciddi anlamda sorumluluk almaya çalışan bir Denayer vardı. Takımı atağa çıkarmak istedi.

Bu kadar eleştirilmesini anlamıyorum. Fiyat-performans olarak iyi oyuncu.

Üstelik dün ilk golü Maicon yedirdi. İkinci gol şanssızlık.

Balon varsa Ndiaye veya Belhanda'dır. Denayer değil.

Sakarlıkları var ama bunları olmayan bir oyuncu 8-10 milyon ekstra maliyet demek.

HTC 10

Son düzenleme:
Dün ciddi anlamda sorumluluk almaya çalışan bir Denayer vardı. Takımı atağa çıkarmak istedi.

Bu kadar eleştirilmesini anlamıyorum. Fiyat-performans olarak iyi oyuncu.

Üstelik dün ilk golü Maicon yedirdi. İkinci gol şanssızlık.

Balon varsa Ndiaye veya Belhanda'dır. Denayer değil.

Sakarlıkları var ama bunları olmayan bir oyuncu 8-10 milyon ekstra maliyet demek.

HTC 10
Ilk golü nasıl maicon yedirdi
Adam faul yapmayacak mı
Denayer n doye eşleşmeleri rezildi

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Serdar olsa o ilk golü yemezdik. Antalya dejavu oldu

Bu adamdan stoper olmaz 3 senedir söylüyorum. Yabancı sınırı harcamak da saçmalık tek artısı fiyatı makul.

O izleyenler Tolga, Gomis, Maicon olmasın. Denayer ne yapacaktı ki burada adamın arkasından üstüne mi uçacak:D İlk yarı bence sahanın en iyisiydi. 2.yarı beğenmedim. Genel olarak bende kafa topları çok sağlam olmayan stoperleri sevmiyorum, anca çok önde basarken stoper oynar. Onun dışında sağ bek ve ön liberoda alternatif olarak değerlendirilebilir hatta fena oynamaz tekniği iyi baya. Stoperde bende beğenmiyorum ama günah keçisi aramakta çok komik dün Maicon'da hiçbir topa girmedi mesela kimse ağzını açmıyor. He Selçuk kımıl zararlısı günah keçisi orası ayrı dün yine çıkana kadar 1 kişi eksik oynadık.

chedjou denen çöpü dilleyen futbol cahili bunu da övüyor

ilginç

les herif

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cidden bazıları olaya direk Türk-Yabancı diye bakıyor. Denayer’i ilk geldiği zamanlar bende çok sahiplenip sevdim ama dün akşamki oyunun bir açıklaması olamaz. Adı Denayer değil de Dilaver olsa yerden yere vurulmuştu. Bende Türk oyuncuları sevmiyorum ama bu da sırf yabancı diye bir futbolcuyu sonuna kadar savunmayı gerektirmiyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Boldladığım kısıma güldüma ama gerçek maalesef.

O izleyenler Tolga, Gomis, Maicon olmasın. Denayer ne yapacaktı ki burada adamın arkasından üstüne mi uçacak:D İlk yarı bence sahanın en iyisiydi. 2.yarı beğenmedim. Genel olarak bende kafa topları çok sağlam olmayan stoperleri sevmiyorum, anca çok önde basarken stoper oynar. Onun dışında sağ bek ve ön liberoda alternatif olarak değerlendirilebilir hatta fena oynamaz tekniği iyi baya. Stoperde bende beğenmiyorum ama günah keçisi aramakta çok komik dün Maicon'da hiçbir topa girmedi mesela kimse ağzını açmıyor. He Selçuk kımıl zararlısı günah keçisi orası ayrı dün yine çıkana kadar 1 kişi eksik oynadık.
Maicon aldığı kafa topunun hesabı yok

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İyi izleyin ilk golde Gomis vurabilirdi topa alanı kapattığı için defans oraya giremezdi yükseldi ama anlayamadığım şekilde vurmadı topa.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Chedju ile bu kazmayı savunanlar ilginc ki aynı futbol cahilleri

Çok eleştirdiğim Chedjou her yönüyle bundan üstündü; kafa topu, top kullanma becerisi, hücuma katkı vs vs vs. Baştan sona kötü oynadığı çok az maç vardır. Ancak en olmadık yerde teşebbüs eksikliği, konsantrasyon kaybı gibi sebeplerle her şeyi berbat ederdi...

sevgili denayer

umarım gelecek hafta adebayorun sürekli pas alışverişine katılmak için orta sahaya gelmesi defolarını örter , yan toplarda ne yaparsın bilmem ama en azından oyun içinde fazla sırıtmayıver rica ederim

Geri
Üst Alt