#64 Jason Denayer

Sertliğini beğendim hizinida

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sevgili denayer

umarım gelecek hafta adebayorun sürekli pas alışverişine katılmak için orta sahaya gelmesi defolarını örter , yan toplarda ne yaparsın bilmem ama en azından oyun içinde fazla sırıtmayıver rica ederim

adeyi maicon tutsun yaw denayer etliye sütlüye karışmasın.

Hala top rakibe gelmeden müdahale etmiyor topa. Sırtı dönük markaj yaparken çok yumuşak kalıyor.

İleri pas atmamaya yeminli,bi maicona bak aldığı sorumlulupa bide buna bak her top geri

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Güven problemi var her şeyden öte

Oraya buraya kiralanıp maç eksikliği olup oynamak kolay değil.Yine de ben kendisinden ancak sağ bek olacağı konusunda ısrarcıyım

Adam yoruk gibi geziyor
Sag stoper herif bi zahmet bu yastada uber beklentiye girmeyin
Yoksa city niye ittirsin saga sola

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu herif rakiplere karsi mudahale ederken domaliyor mu yoksa bana mi oyle geliyor

2 senedir diyorum bizim ayarımızda değil, çok gereksiz herif diye. Bundan stoper olmaz demiştim de bunun futbolla herhangi bir ilgisinin olmaması gerekiyor. Jamaica'ya yerleşip ot yetiştirmek onun için daha iyi bir seçim olacaktır.

Ne zaman oynasa kafa golü yiyoruz, hiç boş geçmiyor. Stoper falan değil ki bu adam.ikinci gol öncesi havadan gelen topu sağı solu çevresi bomboş, çok rahatken gelişigüzel kafayla vurdu top Başakşehirli oyuncuya gitti ve hazırlıksız yakalandık, neticesinde 2-0 oldu.

Bomboş pozisyonda geriyr kafayla dönmedi gol oldu,heyecanan-psırık adam bu takımda yeri yok

Son dk larda kornerde ileri çıktı ne amaçla gitti acaba zaten çıkmıyor kafa topuna

Of of yediğimiz 3. golü izleyin beyler,skandal yeminle halısahada oynayamaz

Geri
Üst Alt