#64 Jason Denayer

Adam bas bas bağırıyor benden stoper olmaz diye. Bizse son adam olarak oynatıyoruz.

Sezon basi da soylemistim cok yumusak diye. Sen gel bu adami 3lunun ortasinda oynat saka gibi yeminle.

Bu herifi stoper oynamak nedir be kailaş

Adam net olarak yetersiz

Sirf iyi teknigi var diye bu adami iyi bulanlar vardi

Nedense ayni kisiler Koray ve Aurelien Chedjouyu da iyi buluyorlardi

Rofl

dunyada topcu bitmis gibi getırdıler bu oglanı
hıc bır ısınızde hayır yok

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

agır bır oglan bu
o mevkının topcusu olamaz

11 çıktığı 5 maç 4 mağlubiyet 1 beraberlik uğursuz herif

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu adam kesinlikle stoper oynamamalı, stoper oynuyorsa mağlubiyet kaçınılmazdır

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Git muzik isine felan gir, cakma bob marley.

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro

Stoper olmayacağını ilk keşfeden sn. Hamza Hamzaoğlu'nu tebrik ediyorum. İlk bize geldiği dönemde baya atlet bir oyuncuydu. Şimdi o eski çabukluğu da gitmiş, hantallaşmış biraz. Hiçbir albenisi kalmamış bu adamın.

O değil de Tudor nasıl üçlü savunma yaparken üçlünün sağında bunu değil de Maicon'u oynattı hâlâ aklım almıyor.

Son düzenleme:
Bunu sag bek olarak oynatti diye sayin Hamza Hamzaoglu nami diger 3kupali beye edilen hakaretleri esefle kiniyorum

Stoper olmayacağını ilk keşfeden sn. Hamza Hamzaoğlu'nu tebrik ediyorum. İlk bize geldiği dönemde baya atlet bir oyuncuydu. Şimdi o eski çabukluğu da gitmiş, hantallaşmış biraz. Hiçbir albenisi kalmamış bu adamın.

O değil de Tudor nasıl üçlü savunma yaparken üçlünün sağında bunu değil de Maicon'u oynattı hâlâ aklım almıyor.

beyinsiz işte ne olcak. benim 10 yaşındaki yeğenim denayerden stoper olmaz dayı diyor. salak her maç ayrı fantezi peşinde

Şu pamuk şekeri şişire şişire patlattınız...Kaç kişiyle atıştım geldiğinde bu heriften ancak yedek sağ bek olur.. belki 10 kere atmışımdır ama yine atacağım Hugo Rodallega (Quiz) - tr.beinsports.com 24.dakika bakın en yumuşak futbolcu kim diyorlar cevap koca Galatasarayın stoperi denayer :red:

Ya bu adamdan bek falsn olmaz yav kaç kere yazıcaz,takımı 10 kişi oynatıyo,senin bekin rakip ceza sahasından geri dönüyo tabii gol atamaz takım

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt