#64 Jason Denayer

Gomulen takimda iyi cunku nerde duracagi belli, kosacagi yer falan yok. Baska maclarda sıkıntı cikarir, nerede duracagini falan bilmiyor cunku

Değişik bi arkadaş iyi diyorum sonra saçmalıyor

1. yari kötüydü
2. yari iyiydi

ilk yarida bir kaç kez umut bulut tarafindan ezilmesi hoş degildi

İyi maç çıkardı ama Maicon olsaydı soldan bu kadar gelemeyecekleri de kesin gibi birşey

Maicon'un sağ beke ara ara kayması bu bakımdan önemli Denayerde bu özellik yok pek

2. Yari icine Kompany mi kacti? Geri cekilen defansta iyi oynuyor

Belcika milli takimina göz kirpti

Eksik oldugu konular hala var

ilk yarı rezildi. ikinci yarı iyidi hava toplarında ama ancak lakin

ulan stoper topu indirmez tüküreyim senin hızına o topu yere indirdikten sonra Usain Bolt olsan kaç yazar. Bana Dany'i hatırlatıyor arkadaş bu adam hızlı ama stoperlik özellikleri eksik. Her türlü Serdar oynar, en azından rakibi döndürmüyor.

Top bunda oldu mu acayip geriliyorum ama iyi toplar savuşturdu 2. yarıda tebrik ederim.

Bu adam Dany'den daha bomba,75'ten sonra 2-3 kritik top kesti de öncesine kadar 2 gollük hatası var,rakip olsam buna şişirim muhakkak gollük hata yapıyo zaten

daha 95 dogumlu,gelişebilir ama dengesizliğini üzerinden atması için fatih hoca bu arkadaşı hizaya getirmeli

Bu gazla oynamaya devam ederse yıllardır beklenen patlamayı yapacak
o baskı altında genç yaşına rağmen ayakta kaldı
Yıllardır Aradığı hoca Terim olabilir

Son 15-20 dk çıkart ptt de oynar ancak dersin.

Hava toplarında büyük zamanlama hatası var maalesef.

Son vurduğu kafalar yanıltmasın stoper falan değil bu herif.

2. yarı çok iyi oynadı.Hava toplarında biraz daha dikkatli olması lazım bir de uzun atılan toplarda topun yere düşmesine izin verdiği anda rakip araya giriyo sürekli bunu yapmamalı bir stoper.

Geri
Üst Alt