#64 Jason Denayer

Kompany özgüveni vardı

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tolga ve Denayer resmen iki kisilik oynadilar bugün.

Tolga ve bu hep Lato nun arkasini topladilar.

bu maç muazzamdı ama nedense kötü oynasa bile seviyorum bu adamı çok sempatik birisi. işini de elinden geldiğince yapıyor seni seviyoruz kiralık aşk :love_heart::love_heart::love_heart:

hocanın bunu kazanması iyi oldu.serdar da hep hazır olsun.

Kendine güvenerek ve inanarak oynadığında Denayer oluyor, öteki türlü Belçikalı Ahmet Çalık.

İyiydi ama bu serdardan daha iyi oldugu anlamına gelmez.

İyiydi ama bu serdardan daha iyi oldugu anlamına gelmez.
2 haftadır iyi çünkü ortasaha denen şey yok maşallah arka taraf bomboş.Bizim Denayer de atletikliğiyle oraları çok iyi kapatıyor solunda oynayan malın kademelerine giriyor ama daha kompakt oynayan bir takım olmuş olsak oyunu dar alanda oynasak kesinlikle Serdar tercih edilmeli

Denayer bugün gerçekten çok iyi oynadı. Serdar evet form durumu daha iyi idi, daha sert bir stoper ama bugün Maicon ve Serdar ikilisine karşı Aminu daha da zor anlar yaşatabilir idi. Ben bile böyle bir performans beklemiyordum, maç öncesi Serdar'ın olmamasına şaşırdım hatta.

Son düzenleme:
Masallah iyi oynadi ama su saclarini kesse keske şöyle sifira vursun kafayi benim guvenim daha cok artar psikolojik olarak :D

Valla kimse kusura bakmasın ama dünyanın en formda defans oyuncusu olsa bile ben Denayer 'e güvenip hiçbir lig-avrupa maçında ilk 11 'de oynatmam Serdar 'ı yedek bırakıp ta ...

Geri
Üst Alt