#64 Jason Denayer

Aynısı Serdar için de geçerli.

O da saatli bomba. O da her an ıska geçecek adama dan dun dalıp saçma penaltı yaptıracak kalibrede bir adam. Geçin bunları.

Biri 22 yaşında diğeri 28.

Ha bana kalırsa ikisi de ilk 11 oyuncusu değil. Denayeri severim ama daha çok ekmrk yemesi lazım, Serdara da zerre güvenmiyorum.

sent via GSC
serdar 27 abi ama haklısın

Bu mantığın cevabı çok basit kaç maçtır denayer oynamıyor yokluğunu hisseden oldumu ama serdar-ı hep aradık olmadığı zamanlar istatistiklerde o yönde
Bu kadar basit

Bu Alemin Tek Kralı

O da saatli bomba. O da her an ıska geçecek adama dan dun dalıp saçma penaltı yaptıracak kalibrede bir adam. Geçin bunları.

Ha bana kalırsa ikisi de ilk 11 oyuncusu değil. Denayeri severim ama daha çok ekmrk yemesi lazım, Serdara da zerre güvenmiyorum.

sent via GSC
serdar 27 abi ama haklısın
Evet haklısın bu sene 28 oluyormuş. Ben 89lu diye biliyordum 90'lıymış.

sent via GSC

Kendisini özellikle bu sene hiç beğenmesem de Fatih Terim ile güzel birkaç maç çıkardı. City'nin kadro planlamasında olduğunu düşünmüyorum. Piyasası da ilk zamanlar kadar yüksek değil zaten. Mali şartları da düşününce, önümüzdeki sene için de kiralık + opsiyonlu bir anlaşma yapılması mantıklı olabilir. Ama Denayer'den bağımsız, ne olursa olsun bir as stoper takviyesi yapmamız lazım. Serdar da bana çok güven vermiyor sakatlık geçmişi sebebiyle.

Kendisini özellikle bu sene hiç beğenmesem de Fatih Terim ile güzel birkaç maç çıkardı. City'nin kadro planlamasında olduğunu düşünmüyorum. Piyasası da ilk zamanlar kadar yüksek değil zaten. Mali şartları da düşününce, önümüzdeki sene için de kiralık + opsiyonlu bir anlaşma yapılması mantıklı olabilir. Ama Denayer'den bağımsız, ne olursa olsun bir as stoper takviyesi yapmamız lazım. Serdar da bana çok güven vermiyor sakatlık geçmişi sebebiyle.
Hugoya ne dersin

Bu Alemin Tek Kralı

3-4 Milyona alınabilir bence Denayer ama maddi sıkıntılarımız varken ne kadar doğru olur tartışılır.

sent via GSC

sent via GSC
Aslında Maicon-Serdar-Denayer 3 stoperimizde dengesiz yani hata yapabilir her an İşte Maicon-Serdar ikilisi defans yapabiliyor Denayer defansıda sıkıntılı bu yüzden formaya uzak kaldı hep. Ahmet-Koray-Hakan 'ı değerlendirmeye almıyorum bile
Maicon-Serdar bu lig için iyi uyum yakaladılar ama UCL 'de tutunamayız Maicon-Serdar ikilisi ile . İkisinden birisini iyi bir teklifle satıp yerini daha lider özellikli dengeli bir stoper ile doldurabilirsek işte o zaman uzun süre aradan sonra stoper ikilimiz oturmuş olur

Havadan yerden çok iyi sol sağ stoper oynuyor seri sert
En önemli özelliği ve buyuk takimda oynamak icin olması gereken rakibini orta sahada karşılar
Oyun kurması fena değil uzun top atar sezonda 3 4 kafa golü atar

Bu Alemin Tek Kralı
pahalı yani :)
Oynatmiyorlar firsat transferi olabilir 7 yada 7 bucuga aldi fio gerçi astori vefat etti bırakmayabilirler

Bu Alemin Tek Kralı

Serdar Denayerden çok daha güven veriyor. En son Kadıköy maçında sahanın en iyilerindendi. Denayer şu an ancak rotasyonda iş yapar o da ful bek olarak.

Deneyar'e övüp Serdar'ı beğenmemek yabancı hayranlığından başka hiçbir şey değil. Denayer izlediğim en kötü stoper diyebilirim. Birde üst mesajlarda 7-8 milyon € bonservis verilebilir yazılmış bu daha komik :D Yallah City'e.

DZfFg4nW4AEuEQK

Jason kalmak istiyor

Bedelsiz yada düşük bir bonservisle kadroya dahil edilebilir çok yönlü oluşu ve yaşının genç olması nedeniyle kadroda dönem dönem kendine yer bulabilir...

Hakan D. karşimin yadigarı çok değerli bir top tepicimiz.

Serdar ve denayer birbirinin zıttı iki stoper tandem de beraber oynasalar belki çok iyi anlaşabilirler.

Jason ayağı daha temiz ve rakibi geride karşılayarak oynuyor, ayrıca daha hızlı ve arkaya kaçanları yakalayabiliyor.

Serdar da "topa dal" özelliği açık bir oyuncu bu özellikle bir çok pozisyonu evvelden kesiyor. Can siperane oynuyor. Havadan iyi.

Geri
Üst Alt