#64 Juan Mata

Mata Burda mutlu olsun, seneye Isco bizde.
Yeter ki bu arkadaşı mutlu edelim, her geleni teneke bağlayıp göndermeye gerek yok, imajımızı tazeleme zamanı

Bunun için bu transferleri çok önemli görüyorum.
Icardi Burda coşsun biz mutlu olalım o bizden memnun olsun seneye transfer yapsın, sonra PSGden alırsın yine birini
Mertens Mata burada güzel zamanlar geçirir sorunsuz ayrılırsa Isco'yu ikna edersin
Milot Burda formunu arttırsın, seneye PLden başka kanat da gelir
Ross kesinlikle Nelsson etkisiyle geldi

Türkiye Kupası gol kralı ünvanı ile kendisini yollarız.

Senede 1.9 verdigimiz herif 10ci hafta anca hazir olacak, ondan sonra zaten DK.

Bosuna transfer edildi.

Okan burukun hazır topçu alacağız tarifine başlı basina zıt bir transfer bence hoca pek istemedi yönetim fırsat transferi deyip aldı..Ayrıca şöyle bir teorim var müthiş bir isim yıldız isim diye duyumcularin ballandirma sebebi İspanya'dan gelen teklifleri geri çevirmesi galiba bize bitik gibi gelse de ciddi talipleri varmış muhtemelen bizimkiler biraz uğraştı bu transfer için o yüzden isim olarak abartildi..
O kadar lafın üstüne açıkçası çok daha revasta bir isim bekliyordum bu saatten sonra destek vermek dışında yapacak bir şeyimiz yok 1.9 milyon bizim için iyi para umarım karşılığını alırız .

Evet
0f658845f6f86b53a00f6bc5474efe47.jpg
1 günlüğüne sevgilisinin gönlünü hoş tutmak istemiştir.

Dün ts maçında Hamsik'in nasıl bir fark yarattığını hepimiz gördük Mata da kalite olarak Hamsik'e denk bi oyuncu.Fiziksel olarak hazır hale geldiğinde ilk dokunuşlarıyla,paslarıyla minimum 2-3 maçın kilidini açacaktır.

Şu forma numarasına bak ya sövesim geldi

aksam keadro da mi

Ekim ayini falan bulacak Mehmet geriden geliyorsun.

Juan Mata, henüz hazır olmadığı için maç kadrosuna dahil edilmedi. Mata, Milli Takım arasından sonra anca hazır hale gelmesi bekleniyor. (beIN Sports)

olivieranın storyde ızledıgım kadarıylan hazır

Yav milli aradan sonra diye öyle bir diyorlar ki sanki 2 ay sonra hazır olacak adam. Milli ara sonrası dediğin sadece bu akşamki maçı kaçıracak işte.

Geri
Üst Alt