#64 Juan Mata

Fazla söze gerek yok.Pure class.

Üst düzey performanstı. Maç içinde sürekli bir şekilde bu kadar kreatif olabilen bir oyuncumuzu hiç hatırlayamadım. En azından benim yaşım yetenler içerisinde yok. Her atakta vardı , torreira midsjtö ikilisinin önünde oynaması halinde tek başına asist yükünü çeker. Bariz şekilde kadro planlama hatası yaptık bu sene oliviera mertens mata 3 lüsünden ne derece yararlanabileceğiz soru işareti sezon için.

Gözlerimin pası silindi gerçek anlamda. Uzun yıllardır böyle dominant bir orta saha başlangıcı hatırlamıyorum. Her dokunuşu kaliteydi. Takımla uyumu olmamasına rağmen bakarak, görerek, doğru anı bekleyerek çok güzel paslar attı. Daha önemlisi her seferinde sadece isabetli değil aynı zamanda ideal hızda attı pasları. Bir çok oyuncu isabetli pas atıyor ama ideal hızda olmadığı için topu alan oyuncu ilk kontrolde zorlanıyor. Tüm pasları ideal noktaya ideal zamanda ideal hızdaydı. Hızı da kondisyonu da olmasa bile her zaman kilit açıp pas istasyonu olabilecek mükemmel bir oyuncu. Muazzamdı. Verkaçla girdiği pozisyon gol olsaydı çok iyi moral olurdu.

Umarım 1+1 dir demiştim sözleşmesi için.

Şimdi görüyorum ne kadar önemli bu detay. Müthiş oynuyor seneye+1 kullanılır.

Geri
Üst Alt