#64 Juan Mata

70’den sonra Mertens bitiyor. Bu adamı oyuna atıp benzer oyun devam edilebilir. Bunu oturtabilirsek hiçbir dakikada zorlanmayan bir takım olur.
Mertens, aralara koşu atmak, topsuz koşular yapıp alan açmak gibi 9 numara özellikleri olan çok iyi bir 2. forvet. Mata ise orta saha özellikleri ağır basan bir adam. Bence birbirlerinin ikamesi değiller. Elimizde o bölgede oynayıp Mertens rolünü yapabilecek oyuncular Rashica ve Kerem bence.

Elimizde bunlar dışında savunma arkasına koşu atabilen oyuncu yok.

Son 15dk larda girmeli ayni gomis gibi. Bu 2oyuncu ilk 11 olmamali. Sonradan girip kalite ve tecrubeleriyle is yaparlar ancak

Matanin iyi oynamasi icin bir iki gol önde olmamiz gerek ve rakip takim arkayi iyice bosaltmasi gerek o vakit takimi cok iyi kontraya cikaracak oyuncudur kendisi, onun disinda cok faydasini göremeyiz.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Dün bir ara tek basina 3 topcunun üstüne pres yapiyordu sprint atarak.

Aga zaten takimda herkesten daha az kondisyonun var, neyime böyle sacma bir sey yaparak kondisyonunun direkt %30 azalmasina neden oluyorsun.

Dedem sezon sonu birak sen yardimci antrenorumuz ol

Dede'ler basladigina gore yakinda resital bekliyorum artik Mata'dan :)

Saka bir yana, zaten biliyorduk akil katsin, tecrube katsin diye alindigini ama baya feri gitmis adam. Sanirim bize gelmese futbolu su siralar birakmis olabilirdi. Bakmadim ama sakatlik falan mi gecirmisti son yillarda ?

Vallaha beğenmeyenler var lakin ben dünkü maçta beğendim. Hep doğru zamanda doğru yerde pasla buluşup, doğru kişilere verdi. Harika bir yedek.

Sahada bildiğimiz Mata varmış gibi hissettiremiyor. Ama takım içi saygınlığı çok büyük gibi oyuncular seviyor.

oyuna girdikten sonra müthiş derin paslar attı.adanademir macının ilkyarısından beri sinyalleri veriyodu,lazio macında güzel asist yaptı.bu ara topla oynayarak pas yapıyo.fizik olarak fena değil şu an

Geri
Üst Alt