Cengiz Kahraman
Aslan Üye
- 7 Aralık 2016
- 9.453
- 5.996
- 823
Mata ve yusuf demir maliyetleri transfer döneminin ve planmamanın kötü geçtiğinin göstergesidir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
60 yaşında hagiyi getirsek bu kadar oynardı sanırımtransferin son günü icardi ross yusufa ne kadar sevindiysem, bu arkadaşa o kadar üzülmüştüm.
şimdi aslında diğer transferlerin gazıyla az üzüldüğümü farkettim. bu arkadaşın gs'ye transferi 21. yüzyılın en büyük fiyaskosudur. bizden sonra futbolculuk mesleğini icra etmesi mümkün değil.
Kupa maçından belliydi ayakta durabileceğini sanmıyorum Mertens her geçen gün daha da iyi seviyeye gelirken Mata da tam tersi geriye gidiyor mümkünse oynatmamak lazım.O bölgede Yusuf Demir'e de formayı kaptırmış gözüküyor. Daha kupa maçında bile ayakta duramıyorsa ligde alabileceği süre en fazla 15 dakika olur. Takıma abilik konusunda devam etsin oyuncuların gelişimini sağlasın ama saha içinde ayakta duracak hali yok. Bugün maçı 45 dakika da 3-4'lük yapardık o kadar top ezdi ki Barış'la beraber rekora koştular.
Hemen defedilmeliYaw bu adama laf edildi diye millet birbirine girdi. Şimdi düşününce komik baya
Bu sene ald8gimiz pivot basketci gibi
Arda ilk senesinde baya iyi oynadı yıllık 4 milyon TL almasına rağmen eleştirildi. Bu arkadaş 2 milyon euro alarak sahada ter atıyor.Arda bunun 4 TE biri maaş alıp bir sürü gol asist yaparken sövenler vardı nasılsa bizim çocuk diye bu geçmişi meşhur topçuya hayranlık hastalığı yüzünden asıl sövülecek performans olan mata ya saygılı eleştiriler var sadece
Bitik adama 2 milyon euro ayıp ulan ayıp
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu adamı prime döneminde de sevmezdim