#64 Juan Mata

Ilk milli macini trye karsi oynamis. Az once sinanin videosunda denk geldim

Ona bakıyordum şimdi yakalayana kadar canım çıktı. Mata, Gökhan Gönül ve tabii ki FT

Bu maçta şahane oynamıştık. Duran toptan gitti maç.

1662834898088.png

Yaşı 31 olsa takımdaki en sevdiğim topçu olabilirdi. Sahaya akıl koymayı başarırsa detaylardaki kırılmalarda bize yardım edebilir.

35 olsa da en çok sevdiğim Mertens gerçi.

futbol 12 kişiyle oynansa harika olurdu orta sahamız torriera olivera mata(miçotakis) mertens

Sahaya çıktığında gerekeni yapacaktır reis. Yaşa çok takılmayın.

- komedi /romkom filmlerde vb oynayan - gurgen oz - < az biraz onu da cagristiriyor gibi. . .

sevgili ugur, flood cok cok basarili - ellerine saglik .

sonraki mesajin da *julia roberts ~ mata dolayli detay haber asagida ;

haber zamanindan bir sene once ada da manu nun lig macini izlemis ailesi ile beraber,..rooney'in ailesi de haber icerisinde ara baslik olarak belirtilmis fotolu.
manu sonraki sene(haberin oldugu donem) abd turu yapiyor - o sira julia yine manu'yu ziyaret ediyor.
manu hayranligi nin gecmisi olmasi lazim, kankasi *geeorge clooney'in de ada futbolu ve italya futboluna ilgisi de bilinen bir durum. topluca vip localari varsa da sasirmam . < kendisinin mata hayranligini da ogrenmis olduk.

bu arada, *rooney ailesinin - ailece galatasarayimiza sempati duydugunu cogumuz biliyoruzdur, < mata nin macina rooney ailece bi gun *gelse ~ o gun * julia da gelirse sasirmamali... <=> bu tur guzel durumlar dolayli
pr ve tanitimi vs akillica uygulamali kulubumuzun yonetimi. . .

saygi ve selamlarimla

Reis aspas celtada yardırıyor hala, mata da bence bizde aynı katkıyı verebilir
mata nin *nazarim da alameti farikasi ;

*fundamental yonden ust duzey sinifta olmasi... bu cok onemli bir nuans tarafim adina, hele ki, ispanya gibi ekol bir milli takimla yaptiklarini dusununce - yaptigi tum pozitif islerde bu belirttigim imza yonu olan fundamental denklem cok isimize yarayacaktir bir cok macimizda. . .

sahada oyun akli, fundamental kavram'i en cok begendigim donemimiz ; hagi ve sneijder'li kurulan agirlikli kadrolar.
bazi istisna oyuncular disinda.

bu donem de, aldigimiz isimler bu baglamda oldukca iyi... ozellikle mata, mertens ,sergio. bu ucluyu fundamental nuans yonunden belirttigim sinifta gordugum den dolayi~ ucune de *ayni sezonda sahip oldugumuz icin cok memnunum... oyun akli olarak hocanin elini cok rahatlatacaklardir suphesiz. kanimca saha ici plan b,c,d pragmatik,progresive gecisleri kolayca yapabilecektir okan hoca -bu tur ayaklardan dolayi.

ben inaniyorum ve guveniyorum kendisine , sampiyonlugumuza katkisini sezon sonu basliklarinda konusmak umidiyle. . . basarilar dilerim ispanyol _virtuoz .

saygi ve selamlarimla

Ona bakıyordum şimdi yakalayana kadar canım çıktı. Mata, Gökhan Gönül ve tabii ki FT

Bu maçta şahane oynamıştık. Duran toptan gitti maç.

Ekli dosyayı görüntüle 177871
ayni donemden mi bahsediyoruz, tam emin olmamakla birlikte ,
o donem,
*deplasmandaki macta nihat kahveci nin *kacirdigi yuzde yuzluk kare ~ macin kirilma ani idi hafizam yaniltmiyorsa.

icerideki mac, sayet ayni donemden bahsediyorsak, 60 dakika onde goturdugumuz maci , riera nin ozellikle cok iyi oynadigi macta- once 1-1 sonrasinda da *macin uzatmalarinda yedigimiz gol bir cuval incir olayi gibi bir denklemle sonuclandi..

o donemlerden bugune , milli takim dolayli ,izledigim en kompakt bir kac 90 dakika dan biridir *bu_deplasmandaki mac...

ayni donemden mi bahsediyoruz, tam emin olmamakla birlikte ,
o donem,
*deplasmandaki macta nihat kahveci nin *kacirdigi yuzde yuzluk kare ~ macin kirilma ani idi hafizam yaniltmiyorsa.

icerideki mac, sayet ayni donemden bahsediyorsak, 60 dakika onde goturdugumuz maci , riera nin ozellikle cok iyi oynadigi macta- once 1-1 sonrasinda da *macin uzatmalarinda yedigimiz gol bir cuval incir olayi gibi bir denklemle sonuclandi..

o donemlerden bugune , milli takim dolayli ,izledigim en kompakt bir kac 90 dakika dan biridir *bu_deplasmandaki mac...
aynı dönemdir ahbap. ispanya ile kaç defa maç yaptık ki. ben bir tek bu maçları hatırlıyorum

Bu değilde tabii ki

1-2lik maçta tribündeydim o dönemdeki. Çok ucuz kaybetmiştik Riera atmıştı galiba golü.
< = >

aynen. benim de bahsini ettigim mac. ustteki mesajimda.

@Uğur İz

o donemden sonra yine karsilastik ispanya versusu... *arda nin macin onune gecen *turnuva maci,ilk aklima gelen.

saygi ve selamlarimla

< = >

aynen. benim de bahsini ettigim mac. ustteki mesajimda.

@Uğur İz

o donemden sonra yine karsilastik ispanya versusu... arda nin macin onune gecen turnuva maci,ilk aklima gelen.

saygi ve selamlarimla

İspanya'daki maçta da Ramos çok iyi oynamıştı sağ bekte yanılmıyorsam. 4:30 dk top onda kalmıştı falan.

Ben kapalı savunmların kilidini çilingir gibi açacak oyuncu gözüyle bakıyorum. Pas kalitesi ve şutları ile çözüm yaratacak kalitesi var.

Geri
Üst Alt