#64 Juan Mata

images (67).webp

Mata büyük oyuncu. Valencia Chelsea ve Manchester United formasıyla EPL ve Şampiyonlar Ligi alması ve istikrarla oynaması. İspanya Milli Takımı ile Dünya Kupası alması bunlar az buz işler değil. Mertens ile çok iyi bir forma rekabeti olacak ve kazanan Galatasaray olacak
20220924_205640.webp

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Valencia günlerinde takımının en iyisi ve büyük oyuncu oldu. Akabinde İspanya Milliye kadar yükselip İniesta ile rekabete girdi Dünya Kupası kazandı. Sonra Chelsea yaptı Şampiyonlar Ligi kazandı. Akabinde Manchester United forması giydi. İspanya ve Avrupa futbolunun en iyi 10 numaralarından biri olarak bize geldi. EPL tecrübesi cabası. Mertens ile harika bir rekabet olacak.. Harikaydı. Çok teknik ve çok profesyonel..
InCollage_20220924_205815161.webp

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hazır olmayan haline bak. Mertens ve Mata rekabeti başlasın. Kazanan Galatasaray. Mata'ya ne gerek vardı diyenler bu işin temel kuralı rekabetçi bir kadro kurulmasıdır yönetimi tebrik ediyorum başarı böyle gelecek.

Erkenden gömüyoruz, erkenden övüyoruz, durun bakalım derim ben.
Örn: Seferovic vs.
Normalde haklısın da bu adam 20 yaşında değil ki bekleyelim ne olduğunu zaten biliyorduk, bitmiş diyorlardı ama bitmemiş, İstanbulspor da süper lig takımı ve daha yeni bjk yi yendiler yani rakip süper değil ama zayıf ta değil yani övgüler normal gibi sanki

Bu performası beklemiyordum kendisinden. Yanıldığımı kabul ediyorum kendisi ile alakalı.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

Tüm üst düzey kupalara sahip. Tek eksik lig şampiyonluğu. Onu da burada yaşayacak ve yaşatacak. Motivasyonu çok yüksek kralın

Geri
Üst Alt