Ismail ARI
Büyük Kaptan
- 3 Aralık 2008
- 28.453
- 12.053
- 2.573
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Enes DalmışTorreira'yi oyundan cikarmadi duzeltme acisindan.
Ama katiliyorum. Midtsjo oyundan cikacak en son isimdi.
Midtsjö ve Torreira ikilisinin deplasmanlarda orta alanda kullanılması bence çok mantıklı, hatta Midtsjö yü oyunun git gele döndüğü anda kesinlikle sahaya sürmemiz gerekiyor. Torreira geride Midtsjö nün olmasının avantajıyla çok daha rahat oynadı diğer maçlara göre ikili mücadelelerde çok daha sağlam kalabilen bir Torreira vardı ki doğrudan git-gel oyununu bu kadar iyi oynayabilen Midtsjö nün varlığı çok önemliydi burda@Enes Dalmış
Bu arada bende kendimi duzelteyim, hic cikarmadi demek istemedim, ayni anda olmadi demeye calistim. Neyse hatali karardi iki hamlede ya da en fazla biri cikabilirdi o da son dakikalarda, belki.
Midtsjö ve Torreira ikilisinin deplasmanlarda orta alanda kullanılması bence çok mantıklı, hatta Midtsjö yü oyunun git gele döndüğü anda kesinlikle sahaya sürmemiz gerekiyor. Torreira geride Midtsjö nün olmasının avantajıyla çok daha rahat oynadı diğer maçlara göre ikili mücadelelerde çok daha sağlam kalabilen bir Torreira vardı ki doğrudan git-gel oyununu bu kadar iyi oynayabilen Midtsjö nün varlığı çok önemliydi burda
Yav bir pozisyonda Abdülkerim topla ileri çıktığında koşa koşa Abdülkerim in boşalttığı defans bölgesini doldurmaya gittiğini gördüm Midtsjö nün, maçın başında sağ tarafta Boey doğrudan Onyekuru ile bire bir oynarken onun yardımına koştuğunu gördüm, Badou Ndiaye orta alanda topla buluştuğunda onun üzerine gittiğini gördüm. Adam resmen sahadaki her işi yapmaya çalışıyor. Müthiş bir tekniği olmasa da olur sahada bu kadar pozitif bir oyuncumuzun olması çok güzel
Bu orta sahayı boşaltma konusunda Fatih Terim ile çok başımız yandı, bugün Adana Demir özellikle 10 kişi kaldıktan sonra maçı kazanmaktan vazgeçti tamamen de Okan Buruk aldığı bu riskler yüzünden bu maçta elimiz boş, 0 puanla da dönebilirdikAyrica, cok kritik 3 ara pasi verdi, ataga cikardi ikisini Yunus birini Mertens ic etti. Kesinlikle, en faydali transferimiz. Sahaninda en iyi bir iki isminden biriydi gitti cikardi hocaHayir ortasaha problemimiz de yoktu kaldi ki rakip 10 kisi. Hadi birini cikardin o zaman forvet sok.. O da yok.
Bu orta sahayı boşaltma konusunda Fatih Terim ile çok başımız yandı, bugün Adana Demir özellikle 10 kişi kaldıktan sonra maçı kazanmaktan vazgeçti tamamen de Okan Buruk aldığı bu riskler yüzünden bu maçta elimiz boş, 0 puanla da dönebilirdik
Kayseri macina kadar 45dk ya cikar o kondisyon. 15dk da yuruyerek oynasa 60dk, maci koparmaya yeter20dklik kondisyonu var