#64 Juan Mata

Neden bu kadar b.k atiliyor anlamadim acikcasi.

Adamin savunma arkasina gayet 2-3 tane klas pasi var.

Defansif anlamda zayif kalmasi kendisinin sucu degil. Matayi oliveiranin pozisyonunda oynatan okan hocada suc.

En ümitli olduğum adamlardan biriydi ama hayal kırıklığı. Elbette BAY mücadelesi beklemiyoruz kendisinden de bu kadar da durarak futbol halı sahada bile yok kusura bakmasın.

yav zaten baştan yanlış bir transferdi. o yüzden çok da yüklenmeye gerek yok herife

hatta güzel bir pas bile attı.

ama bence oyuna sokmak hata. zaten rakip moralli, kuvveti yerinde. bu adam ne yapacak o ortamda

arkasına sağlam adam koyarsan son 15 dk sağlam paslar atabilir ama arkasını boş bırakırsan intihar olur bu adamın

Bu sene bizi en çok yanıltan adam oldu

En azından ismi bile sahada bir şeyler yapar dedik

Ama gerçekten bitmiş

2li orta sahada oynatmak rezalet üstelik sol bekte YUNUS varken

hoca naptın yaw

Matanın ilk lig maçını 15 dakika izledikten sonra ben olsam bidaha oynatmam diyordum ama okan hoca hala göremiyor adamın futboldan emekli olduğunu. Adam koşamıyor artık nasıl futbol oynasın

Mertens bundan 1 yaş büyük, ulan mata

neden aldık seni aga ya

Matanın ilk lig maçını 15 dakika izledikten sonra ben olsam bidaha oynatmam diyordum ama okan hoca hala göremiyor adamın futboldan emekli olduğunu. Adam koşamıyor artık nasıl futbol oynasın
Halı sahada belini bukerim bunun

Mata pozitif karakterli birisi gibi ama maalesef fiziken bitmiş artık. Gecen seneki bitik Arda Turan bile Mata'nin yanında Zidane gibi kalır.

Mertens napolide oynuyordu ve kendine iyi bakmış formdan düşmemiş. Mata manuda hiç oynamadığı için körelmiş istese de artık olmuyor tıpkı arda'nın bize son gelişi gibi. Yaşı ilerlemiş oyuncu 1 sezon oynamayınca futbolu çok geriliyor

Dubouis kontrolü düzgün yapsa şöyle kral böyle kral denirdi

Defans arkasina guzel toplar atti ama kontrol edemediler.suc hocada,bosuna yüklenmeyin adama

Mertens bundan 1 yaş büyük, ulan mata

neden aldık seni aga ya
Bu işler yaşa bakmaz malesef, futbolcunun fizik yapısına bakar. Kendisine bakmasına bakar vs.

Mertens yapı itibariyle seri bir oyuncu evet eski seriliği şu an yok ama Mertens'in şu anki seriliği bile Mata'nın prime dönemindeki seriliğinden daha iyi durumda. Çünkü bu oyuncunun fizik yapısı ile alakalı bir durum. Mata'nın tekniği, oyun görüşü vs muazzam ama bizim takımda buna ayak uydurabilecek oyuncu sayısı çok az. Mata,Gomis,Yunus,Icardi,Zaniolo,Kerem gibi oyuncuların aynı anda sahada olması maçı kaybetmemize neden oluyor. Hoca'nın bence Mata'yı kadroya bile almaması lazım. İyi bir takım kurmak için fizik kalitemizi artırmamız gerekiyor. Fizik kaliteni ne kadar aşağı çekersen maçı kazanma şansın da o kadar azalıyor.

Geri
Üst Alt