#64 Juan Mata

Oynadığı her maç takımı eksik oynatıyor. Okan Buruk da inatla her sıkışan maçta alıyor. Matanın iyi oynaması için rakibin 9 kişi kalması lazım.

Bence günah keçisi oldu. Kontrol edilse gol olabilecek 2-3 kritik pas attı. Koşan adamları çıkarıp Mata'yı almak asıl hata. Bana kalsa hem Sergio'yu hem Rashica'yı oyunda tutup öyle alırdım oyuna.

Hagi'yi sneijder'i şu yaşında oyuna soksan onlar da birkaç pas atar defans arasına. Koşamayan futbolcu olmaz , mata futbol oynayabilecek durumda değil artık malesef.

Mertens napolide oynuyordu ve kendine iyi bakmış formdan düşmemiş. Mata manuda hiç oynamadığı için körelmiş istese de artık olmuyor tıpkı arda'nın bize son gelişi gibi. Yaşı ilerlemiş oyuncu 1 sezon oynamayınca futbolu çok geriliyor
3 senedir falan futbol oynamiyordu bu adam. Gereksiz bir transferdi...

Dünkü maç için torreira koşmamış olabilir ama matanınki tek maçlık bir olay değil adam artık koşamıyor, koşmuyor demiyorum zaten koşamıyor diyorum.
Onun için 10 -15 dk kala oyuna aldı ya. Orta sahayı boşaltıp Mata'yı 80 metre geri koşturamazsın. Koşamaz da zaten. Topu orada tutacak adamları oyundan alıp tüy dikti hoca. Ben maç özelinde günah keçisi edildi diyorum zaten genel olarak çok savunulacak tarafı yok Mata abimizin.

Onun için 10 -15 dk kala oyuna aldı ya. Orta sahayı boşaltıp Mata'yı 80 metre geri koşturamazsın. Koşamaz da zaten. Topu orada tutacak adamları oyundan alıp tüy dikti hoca. Ben maç özelinde günah keçisi edildi diyorum zaten genel olarak çok savunulacak tarafı yok Mata abimizin.
10-15 dakika 10 numara pozisyonunda zorunda kalırsan oynatılabilir tabi, hocanın orta göbeğe alması saçma oldu mata nasıl toplayacak geriden topları. 10-15 dakikalık koşamayan topçuyla mertensi yedeklemek hataydı devre arası 8-10 no oynayabilen adam şarttı bence.

10-15 dakika 10 numara pozisyonunda zorunda kalırsan oynatılabilir tabi, hocanın orta göbeğe alması saçma oldu mata nasıl toplayacak geriden topları. 10-15 dakikalık koşamayan topçuyla mertensi yedeklemek hataydı devre arası 8-10 no oynayabilen adam şarttı bence.
Maalesef. Zakharyan tipi bir oyuncu gelmesini o yüzden istemiştim ben. Mertens'in, Oliveira'nın yokluğu derinden etkiler bu takımı. Kazasız belasız bitirirler umarım sezonun kalanını.

Keşke performans alabilseydik. Muhtemelen tribünlerin sevgilisi olacaktı. Gomis ile ikisi çok büyük karakter.

driesmertens_338785410_1284858279054265_1171600857845152397_n.jpg

mata bugün la liga'da oynasa fark yaratabilir ama bizde yaratamaz

bu ligde pas oyunu oynayan bir takım yok. Bir tek abdullah avcı vardı o da bu sene dağıldı

her takım önde baskı ve geçişle fark yaratıyor ligde

Fizik olarak güçlü olsa cebinden 2 tane oliveira çıkarır ama işte

İyi insan diye oyuna girmiyorsa ne olayım. Hadi bir tane de sen salla EYT reis <3

Lan şut çekemiyor pas veremiyor ne hale gelmiş.Uzun pas atacak gücü yok

10 numara organizatör ama fizik olmayınca olmuyor. Bu kadar ara verilen sezonda da hiç o seviyeyi yakalayamadı. Sezon geneline bakınca hatalı transfer diyebiliriz ama en azından saha dışı katkısının pozitif olduğunu düşünüyorum. Sezon sonu şampiyon olarak uğurlarız.

Geri
Üst Alt