Emre Turunç
Tecrübeli Üye
- 24 Kasım 2008
- 7.163
- 2.399
- 1.748
Oynadığı her maç takımı eksik oynatıyor. Okan Buruk da inatla her sıkışan maçta alıyor. Matanın iyi oynaması için rakibin 9 kişi kalması lazım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Koşması gereken Torreira koşmuyor. Tek problem Mata mıydı?Hagi'yi sneijder'i şu yaşında oyuna soksan onlar da birkaç pas atar defans arasına. Koşamayan futbolcu olmaz , mata futbol oynayabilecek durumda değil artık malesef.
3 senedir falan futbol oynamiyordu bu adam. Gereksiz bir transferdi...Mertens napolide oynuyordu ve kendine iyi bakmış formdan düşmemiş. Mata manuda hiç oynamadığı için körelmiş istese de artık olmuyor tıpkı arda'nın bize son gelişi gibi. Yaşı ilerlemiş oyuncu 1 sezon oynamayınca futbolu çok geriliyor
Dünkü maç için torreira koşmamış olabilir ama matanınki tek maçlık bir olay değil adam artık koşamıyor, koşmuyor demiyorum zaten koşamıyor diyorum.Koşması gereken Torreira koşmuyor. Tek problem Mata mıydı?
Onun için 10 -15 dk kala oyuna aldı ya. Orta sahayı boşaltıp Mata'yı 80 metre geri koşturamazsın. Koşamaz da zaten. Topu orada tutacak adamları oyundan alıp tüy dikti hoca. Ben maç özelinde günah keçisi edildi diyorum zaten genel olarak çok savunulacak tarafı yok Mata abimizin.Dünkü maç için torreira koşmamış olabilir ama matanınki tek maçlık bir olay değil adam artık koşamıyor, koşmuyor demiyorum zaten koşamıyor diyorum.
10-15 dakika 10 numara pozisyonunda zorunda kalırsan oynatılabilir tabi, hocanın orta göbeğe alması saçma oldu mata nasıl toplayacak geriden topları. 10-15 dakikalık koşamayan topçuyla mertensi yedeklemek hataydı devre arası 8-10 no oynayabilen adam şarttı bence.Onun için 10 -15 dk kala oyuna aldı ya. Orta sahayı boşaltıp Mata'yı 80 metre geri koşturamazsın. Koşamaz da zaten. Topu orada tutacak adamları oyundan alıp tüy dikti hoca. Ben maç özelinde günah keçisi edildi diyorum zaten genel olarak çok savunulacak tarafı yok Mata abimizin.
Maalesef. Zakharyan tipi bir oyuncu gelmesini o yüzden istemiştim ben. Mertens'in, Oliveira'nın yokluğu derinden etkiler bu takımı. Kazasız belasız bitirirler umarım sezonun kalanını.10-15 dakika 10 numara pozisyonunda zorunda kalırsan oynatılabilir tabi, hocanın orta göbeğe alması saçma oldu mata nasıl toplayacak geriden topları. 10-15 dakikalık koşamayan topçuyla mertensi yedeklemek hataydı devre arası 8-10 no oynayabilen adam şarttı bence.