#64 Juan Mata

Hala 2. Yarıda oyuna girecek seviyede değil malesef.

Tahminimce sene sonu futbolu bırakabilir.

Neden oynuyor anlamis degilim.
Bunu sokacagima Berkan - Sergio yapip onlerine Torreira'yi koyarim. Hic olmazsa pres yapariz

Gomis de aynı şekilde, gomis mata girdi, 10 kişi Kayseri direnç sağladı bir anda
Gomis'i anlarim, ( bence %100 hizli biri alinmaliydi) hani ne olur ne olmaz diye mac kondisyonunda tutarsin da Mata'da her şey ölmüş gibi.
Normal sartlarda devre arasi gonderilirdi ama ismine saygıdan dokunmadilar.

Gomis'i anlarim, ( bence %100 hizli biri alinmaliydi) hani ne olur ne olmaz diye mac kondisyonunda tutarsin da Mata'da her şey ölmüş gibi.
Normal sartlarda devre arasi gonderilirdi ama ismine saygıdan dokunmadilar.

Mata bizim ardadan beklediğimiz uluslararası network işini yapabilecek bir adam, bilmiyorum belki bir yardımcı hoca, sportif direktör falan olmasını isterim

Bu herif yuzunden Yusuf falan kadroya alinmiyor. bi se de yaptigi yok istanbulsporla 34 haftalik hazirlik maci yaparsak belki
okana yazar

Neden oynuyor hala anlamiyorum. En az 2 farkli onde degilsek sokmam. Aynisi Yunus icin de gecerli

girme mata abim girme

o adam seni oyuna alsın, çık stadı terket git, girme o sahaya, adımını atma lütfen

senden gelecek fayda gelmesin

1 tane kilit pas dene.Kaptırmayı hatalı pası geçtim dene 1 tane kilit pas.5 metre geriye 3 metre yana.30 metre koş git pas iste versinler 3 metre yanına ver sonra tekrar saklan.Herkes izliyo bunu tam şaklaaban

Önde olduğumuz maçları anlarım da şöyle riskli maçlarda şu değişikliklere hiç anlam veremiyorum

Hocanın tek takıntısı. Oynaması için hiçbir mantıklı açıklama yok. Ara pası falan atmıyor zaten. İkili mücadele gücü de yok. Koy Miço'yu veya Berkan'ı en azından bir dinamizm getirme ihtimali var.

Sözleşme opsiyonunu devreye mi sokmaya çalışıyorsunuz anlamadım ki

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt