- 13 Şubat 2009
- 26.835
- 24.091
- 3.048
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aslan'i niye tebrik etmedin. Şerefli 3. oldu oda:asd22:
@Can Uz porsuk kararından pişman olmuşsundur, yine puanları kedilerden aldın, dön gel yuvana![]()
Alpay Asma ne boş adamsın kardeşim.Vallahi Alpay hiç sorma. Aslan kellemi almaz yav. Lobidaşına kıyamaz o.![]()
@Bariş Savaş @Can BÜYÜK tebrikler beyler.
@Alpay Asma eline sağlık. Hadi yine iyisin. Kelleyi kurtardın.
Ama dediğim gibi yaşlı kadro olsaydı şampiyon olma ihtimalim de vardı. Yine de uzun süre sonra kürsüyü görmek güzel oldu.
Puan veren tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.![]()
@Alpay Asma ne boş adamsın kardeşim.Eray abinin verdiği 8 puanla 3. olduk. Niye kellesini alayım? Ayrıca bir ejder, ejderin kellesini asla almaz. Tüzüğümüz bilmiyorsun, o yüzden gelip cahil cahil konuşuyorsun kardeşim.
![]()
@Alpay Asma ne boş adamsın kardeşim.Eray abinin verdiği 8 puanla 3. olduk. Niye kellesini alayım? Ayrıca bir ejder, ejderin kellesini asla almaz. Tüzüğümüz bilmiyorsun, o yüzden gelip cahil cahil konuşuyorsun kardeşim.
![]()
Bariş Savaş Can BÜYÜK tebrikler beyler.
Alpay Asma eline sağlık. Hadi yine iyisin. Kelleyi kurtardın.
Ama dediğim gibi yaşlı kadro olsaydı şampiyon olma ihtimalim de vardı. Yine de uzun süre sonra kürsüyü görmek güzel oldu.
Puan veren tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.![]()
Kardeşim bu pörsükler kardeşi kardeşe kırdırtırlar.![]()
Abi teklifin için sağol ama bir yemin ettim ki dönemem :asd22:
Fıtratımızda var.![]()
Siz önceden böyle değildiniz. Ne oldu sizeÇoktandır kürsü işgal etmiyorsunuz acaba bundan olabilir mi.
![]()
Beter ol o zaman, müstahak![]()
![]()