65. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Barış Savaş!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
teşekkürler alpay bey. tebrikler herkese. 2 yarışmadır kürsüyü 4-5 puanlarla kaçırıyoruz hadi bakalım :)

Alpay Asma dan seri yarışmaları ancak bir 10 sene sonra görebiliriz. Daha doktorası, stajı, iş bulma dönemi var. Çok sancılı bir süreç bizi bekliyor.:D

Son düzenleme:
Sahi Erman nerede. Gerçi insan içine çıkacak yüzü kalmamıştır yarışma sonucunda.:D
Yav ben uyuya kalmışım :D Yarışma sonuçlarını da kaçırdım iyi mi :D Gerçi görünen o ki pek birşey kaçırmamışım aslında :D Yazık günah güzelim şarkıyı ezmişiniz 17.lik nedir aga? :D

@Bariş Savaş @Can BÜYÜK @Aslan Türkoğlu Tebrikler beyler :)

@Alpay Asma kardeşim sana da emeklerin ve bu güzel yarışma için teşekkür ediyoruz lakin sıralamadan çok rahatsızım haberin olsun :D Ulen acaba şampiyon olur muyuz derken 17. olmak nedir arkadaş? Ben sana böyle mi yapıyordum :38573:

Bariş Savaş , Can BÜYÜK , Aslan Türkoğlu ,
tebrikler beyler , ,
puan veren vermeyen yarışmaya katılan tüm renktaşların eline sağlık , Alpay Asma kardeşim ellerie sağlık yine bekleriz .
Bazı özel işlerim nedeniyle bugün ilkkez internetin başına geçebildim , güzel yarışma olmuş ama takip edemedim ,,

Yav ben uyuya kalmışım :D Yarışma sonuçlarını da kaçırdım iyi mi :D Gerçi görünen o ki pek birşey kaçırmamışım aslında :D Yazık günah güzelim şarkıyı ezmişiniz 17.lik nedir aga? :D

Olağanüstü kuponu takip etmedin mi ? 6'da 0 kovalamak kolay iş değil tabi sende haklısın :asd22: İyiki para yatıramamışım dün :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt