65. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Sonuçlar 20:00'da!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Erman Türker ve bana 12 puan vermek ha?

tumblr_mate6io6El1rxsomc.gif

Abi ben prensip olarak anlamadigim sarkilara puan vermiyorum, ayrica fransizcadan okul yillarindan beri nefret ederim. Bu yüzden fransiz sarkilara da pek puan cikmaz benden :D

Bana Ingilizce ve Türkce sarkilar ile gelin. Almanca da olur ama Almanlarin sarkilari dandik oluyor genelde kendi dillerinde olunca.

Can sana film öneresim geldi :

L'été meurtrier

Alpay Asma bu arada Alpay kardeşim sırf kelleni kurtarasın diye bana doğal favorilerden falan yazıp durumdan yırtacağınızı düşünüyorsan yanılıyorsundur,
kellen fani, gidecek ani! Unutma!

Aslanin puanlari saibe kokuyor, bana nasil puan vermezsin arkadas :D

Sana benden puan çıkmaz Can. :D Çilek transfer dedim, taraftarlarımıza, camiamıza söz verdim dedim, Pazartesi gününden itibaren bombaları patlatıyoruz, dedim ama sen oralı bile olmadın. O yüzden zırnık koklatmam kardeşim. Raaad ol. :D

Eray da puanlarını gönderdiğine tahmin ve yorum yapabiliriz. Favorim Buika, Buika' ya puan vermeyen arkadaşlar için tanıdık Kulak-Burun-Boğaz Mütehassısı arkadaşım var. :D

Sağolasın Arda abi de bu şike strateji bataklığında zor :D

Ulan seni ben şampiyon yapmam umarim. Fazla verdim sana püh. ayagimin altinda gezinme.

aslan deniler garip adam banada puan vermemiş. Hiç 12 almadim daha:D

Ulan 40 yılda bir Modern Talking ile katılalım dedik, o da Tuncay Van, Ayberk Çetin, Ahmet KOLKOPARAN, Mehmet Arslaner, Ozan Tokgöz gibi yarışmanın yaşlı kadrosu katılmadı. Bizdeki talih talih değil, kör salih. Rockla katılıyoruz, rock severler dışarda kalıyor, slowla katılıyoruz slow severler dışarda kalıyor.

Ulan seni ben şampiyon yapmam umarim. Fazla verdim sana püh. ayagimin altinda gezinme.

aslan deniler garip adam banada puan vermemiş. Hiç 12 almadim daha:D

Hahahaha simdi gördüm, aslansin Baris sözümü geri aliyorum. Katil sen katil artik hep katil :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt