65. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Sonuçlar 20:00'da!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu yeni yarışmacı sıfatından da bi kurtulamadım 6.yarışmam oldu heralde :D

16. puanların sahibi ise Eurovision tarihinin ben ile birlikte bilinen en eski yarışmacılarından olan @Cenk Yelkenci adminden.

:mad: Ulan adam yarışma düzenlerken bile ben diyor.

O bu değil de bu yarışmada bazı üyelerin Türk şarkılarına düşmanlığı mı var ne var çözemedim. Hep dikkat ediyorum çoğu kişi full yabancı şarkıya veriyor puanı :D

Yalniz dün liste ciktigindan beri tüm gündür kac defa Baris Akarsu'nun sarkisini dinledim. Allah rahmet eylesin.

Keske 8 yerine 10 puan verseymisim diye düsünüyorum su an. Iki Baris'i ilk iki siraya koymus olurdum o zaman.

O bu değil de bu yarışmada bazı üyelerin Türk şarkılarına düşmanlığı mı var ne var çözemedim. Hep dikkat ediyorum çoğu kişi full yabancı şarkıya veriyor puanı :D

Boyle sorular sorarsan yeni yarismaci demeye devam ederler :D

Benim için hayal kırıklığı oldu bu yarışma. Üst üste başarılarımdan sonra sert bir düşüş oldu.

Sen de Türk şarkılarına düşmanlık yapan lobinin üyesisin işte. :D Kedi lobisi = antitürk şarkıları diye sloganları vardı eskiden.

Ahan da potaya girdim :asd22: ula 1.olacak şarkı ne hale geldi :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt