65. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Sonuçlar 20:00'da!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rütbeler geçici şeyler Barış. Modluğu bıraktım.

Tapatalk

komidin ejderisin diye hor mu gördüler. kovmadilar istifa mi ettim diyorsun şimdi:D Hayirlisi olsun. Bir zamanlar mod olursam hergün yarişma yapardim diyen biri vardi.:asd22:

komidin ejderisin diye hor mu gördüler. kovmadilar istifa mi ettim diyorsun şimdi:D Hayirlisi olsun. Bir zamanlar mod olursam hergün yarişma yapardim diyen biri vardi.:asd22:
Ben yaptım ama sen yoktun kardeşim. Seni bi aradan sonra yeni görüyorum buralarda. Komidin değildim bikerem. Biraz önce Aslan'ın davetine icabet ettim ve kabul görürse komodo olacağım sanki.

Tapatalk

Şarkılar tamamdır.

Play-list'i birazdan paylaşacağım.

Porsuk formasıyla ilk yarışmam.

Çok heyecanlıyım. :oley:

Ben yaptım ama sen yoktun kardeşim. Seni bi aradan sonra yeni görüyorum buralarda. Komidin değildim bikerem. Biraz önce Aslan'ın davetine icabet ettim ve kabul görürse komodo olacağım sanki.

Tapatalk
Arkadaş o kadar diyoruz gel porsuklara diye ama dinleyen yok :D Komodin olup ne yapacaksın :D

Arkadaş o kadar diyoruz gel porsuklara diye ama dinleyen yok :D Komodin olup ne yapacaksın :D
Hoydaaaa.

Mühim olan bir isme, bir renge sahip olmak değil. Mühim olan İngilizler gibi toplu hücum edebilmek Erman. Bu arada dikkat et Aslan her an kelleni boynundan koparabilir.

Tapatalk

Hoydaaaa.

Mühim olan bir isme, bir renge sahip olmak değil. Mühim olan İngilizler gibi toplu hücum edebilmek Erman. Bu arada dikkat et Aslan her an kelleni boynundan koparabilir.

Tapatalk
İşte tam da bu yüzden senin yerin BPL'dir Eray :D Aslan bu yarışmada çoktan Alpay'ın kellesini gözüne kestirmiştir bana bulaşmaz :D

İşte tam da bu yüzden senin yerin BPL'dir Eray :D Aslan bu yarışmada çoktan Alpay'ın kellesini gözüne kestirmiştir bana bulaşmaz :D
Aslan'ı, o güzel kardeşimi kıramam. Seni kıramayacağım gibi. Söz verdim bir kere o kelleciye. Ama ilk yamuğunda tasımı, tarağımı toplayıp kampı terkederek size gelirim.

Tapatalk

Kelle kokteyli yapacağım kelle!!! Bekleyin
hele. Mobille takip ediyorum. Eray abi yuvana hoşgeldin.

kacirdik yarismayi herkese basarilar dilerim, saglam bir liste gözüküyor umarim ejderlerden biri sampiyon olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt