- 4 Temmuz 2013
- 6.837
- 1
- 753
Rütbeler geçici şeyler Barış. Modluğu bıraktım.Senin rütbe ne oldu abi![]()

Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rütbeler geçici şeyler Barış. Modluğu bıraktım.Senin rütbe ne oldu abi![]()
Rütbeler geçici şeyler Barış. Modluğu bıraktım.![]()
Tapatalk
Şu yarismadan gina geldi artik flash tv halay şenliklerinden farkiniz kalmadi!
Ben yaptım ama sen yoktun kardeşim. Seni bi aradan sonra yeni görüyorum buralarda. Komidin değildim bikerem. Biraz önce Aslan'ın davetine icabet ettim ve kabul görürse komodo olacağım sanki.komidin ejderisin diye hor mu gördüler. kovmadilar istifa mi ettim diyorsun şimdiHayirlisi olsun. Bir zamanlar mod olursam hergün yarişma yapardim diyen biri vardi.:asd22:
Arkadaş o kadar diyoruz gel porsuklara diye ama dinleyen yokBen yaptım ama sen yoktun kardeşim. Seni bi aradan sonra yeni görüyorum buralarda. Komidin değildim bikerem. Biraz önce Aslan'ın davetine icabet ettim ve kabul görürse komodo olacağım sanki.![]()
Tapatalk
Ben de 12'yi kime vereyim diye düşünüyordum kardeşimPorsuk formasıyla ilk yarışmam.
Çok heyecanlıyım.ley:
Hoydaaaa.Arkadaş o kadar diyoruz gel porsuklara diye ama dinleyen yokKomodin olup ne yapacaksın
![]()
İşte tam da bu yüzden senin yerin BPL'dir ErayHoydaaaa.
Mühim olan bir isme, bir renge sahip olmak değil. Mühim olan İngilizler gibi toplu hücum edebilmek Erman. Bu arada dikkat et Aslan her an kelleni boynundan koparabilir.![]()
Tapatalk
Aslan'ı, o güzel kardeşimi kıramam. Seni kıramayacağım gibi. Söz verdim bir kere o kelleciye. Ama ilk yamuğunda tasımı, tarağımı toplayıp kampı terkederek size gelirim.İşte tam da bu yüzden senin yerin BPL'dir ErayAslan bu yarışmada çoktan Alpay'ın kellesini gözüne kestirmiştir bana bulaşmaz
![]()