65. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Sonuçlar 20:00'da!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İşimin olacağı tuttu iyi mi :( dolmuş sanırım kayıtlar.

Kayıtlar Caner Paşa ile birlikte dolmuştur.

1. Mert Gülmez
2. Mehmet Arslaner

yedeklerdir.

Şarkılara geri dönüşe başlıyorum .:)

Tatava yapma 12'i ver geç bireysel bey:D Erman abi şampiyon sanirsam alpay'in hesap numarasini istiyordu en son.:38573:

Güzel bir sarkin varsa basarim 12'yi zaten merak etme :D Yok ya Erman abi daha gecenlerde sampiyon oldu, derin GSC buna izin vermez.

Mention için teşekkür ederim. Şu an misafirim var. Katılamayacağım. Herkese başarılar dilerim :hat:

Son 4 kişi kaldı göndermeyen.

20 şarkı listeye eklenmiştir.

Bu yarışma komodo ejderlerine ve şahsımı yalnızlaştırmaya yönelik yapılmış bir operasyondur. O yüzden yarışma bittikten sonra Alpay kardeşimin kellesi tarih olacaktır. Şaka gibi koskoca komodo ejderlerini tek başına temsil edeceğim. Mehmet Arslaner'in derhal yarışmaya eklenmesini, Eray ÖZTÜRK'ün de kadromuza katılmasını talep ediyorum. Ama unutmayın ki, yalnız yarışsam bile 1 komodo 10 kedi + 10 porsuka bedeldir.

Bu yarışma komodo ejderlerine ve şahsımı yalnızlaştırmaya yönelik yapılmış bir operasyondur. O yüzden yarışma bittikten sonra Alpay kardeşimin kellesi tarih olacaktır. Şaka gibi koskoca komodo ejderlerini tek başına temsil edeceğim. @Mehmet Arslaner'in derhal yarışmaya eklenmesini, @Eray ÖZTÜRK'ün de kadromuza katılmasını talep ediyorum. Ama unutmayın ki, yalnız yarışsam bile 1 komodo 10 kedi + 10 porsuka bedeldir.
Aha kelleci komodin geldi :D Kambersiz düğün olmaz elbet :asd:

Bu yarışma komodo ejderlerine ve şahsımı yalnızlaştırmaya yönelik yapılmış bir operasyondur. O yüzden yarışma bittikten sonra Alpay kardeşimin kellesi tarih olacaktır. Şaka gibi koskoca komodo ejderlerini tek başına temsil edeceğim. @Mehmet Arslaner'in derhal yarışmaya eklenmesini, @Eray ÖZTÜRK'ün de kadromuza katılmasını talep ediyorum. Ama unutmayın ki, yalnız yarışsam bile 1 komodo 10 kedi + 10 porsuka bedeldir.

Süre zarfından gönderen olmazsa yerine yedek zaten. Ama sizi mi kıracağım. :D
Mehmet Arslaner
Mert GÜLMEZ

beyler burada iseniz. Gönderin şarkılarınızı. :)

Bu yarışma komodo ejderlerine ve şahsımı yalnızlaştırmaya yönelik yapılmış bir operasyondur. O yüzden yarışma bittikten sonra Alpay kardeşimin kellesi tarih olacaktır. Şaka gibi koskoca komodo ejderlerini tek başına temsil edeceğim. Mehmet Arslaner'in derhal yarışmaya eklenmesini, Eray ÖZTÜRK'ün de kadromuza katılmasını talep ediyorum. Ama unutmayın ki, yalnız yarışsam bile 1 komodo 10 kedi + 10 porsuka bedeldir.
Seni mi kıracağım Aslan. Sen istediysen akan sular durur. Bu arada Mehmet ne ara komodo oldu. Şaşırtırken düşündürdü Mehmet.

Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt