Mert GÜLMEZ
10 Numara!
- 31 Ocak 2013
- 14.767
- 1.652
- 1.198
Varmı yer
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ohh 3 yarisma katilmadin diye amansiz bir hava olusmus sende![]()
Kayıtlar Caner Paşa ile birlikte dolmuştur.
1. Mert Gülmez
2. Mehmet Arslaner
yedeklerdir.
Şarkılara geri dönüşe başlıyorum .![]()
İşimin olacağı tuttu iyi midolmuş sanırım kayıtlar.
Tatava yapma 12'i ver geç bireysel beyErman abi şampiyon sanirsam alpay'in hesap numarasini istiyordu en son.:38573:
Bu dediğinin kim olduğunu zannediyorsun kardeşimGüzel bir sarkin varsa basarim 12'yi zaten merak etmeYok ya Erman abi daha gecenlerde sampiyon oldu, derin GSC buna izin vermez.
Aha kelleci komodin geldiBu yarışma komodo ejderlerine ve şahsımı yalnızlaştırmaya yönelik yapılmış bir operasyondur. O yüzden yarışma bittikten sonra Alpay kardeşimin kellesi tarih olacaktır. Şaka gibi koskoca komodo ejderlerini tek başına temsil edeceğim. @Mehmet Arslaner'in derhal yarışmaya eklenmesini, @Eray ÖZTÜRK'ün de kadromuza katılmasını talep ediyorum. Ama unutmayın ki, yalnız yarışsam bile 1 komodo 10 kedi + 10 porsuka bedeldir.
Bu yarışma komodo ejderlerine ve şahsımı yalnızlaştırmaya yönelik yapılmış bir operasyondur. O yüzden yarışma bittikten sonra Alpay kardeşimin kellesi tarih olacaktır. Şaka gibi koskoca komodo ejderlerini tek başına temsil edeceğim. @Mehmet Arslaner'in derhal yarışmaya eklenmesini, @Eray ÖZTÜRK'ün de kadromuza katılmasını talep ediyorum. Ama unutmayın ki, yalnız yarışsam bile 1 komodo 10 kedi + 10 porsuka bedeldir.
Seni mi kıracağım Aslan. Sen istediysen akan sular durur. Bu arada Mehmet ne ara komodo oldu. Şaşırtırken düşündürdü Mehmet.Bu yarışma komodo ejderlerine ve şahsımı yalnızlaştırmaya yönelik yapılmış bir operasyondur. O yüzden yarışma bittikten sonra Alpay kardeşimin kellesi tarih olacaktır. Şaka gibi koskoca komodo ejderlerini tek başına temsil edeceğim. Mehmet Arslaner'in derhal yarışmaya eklenmesini, Eray ÖZTÜRK'ün de kadromuza katılmasını talep ediyorum. Ama unutmayın ki, yalnız yarışsam bile 1 komodo 10 kedi + 10 porsuka bedeldir.
Seni mi kıracağım Aslan. Sen istediysen akan sular durur. Bu arada Mehmet ne ara komodo oldu. Şaşırtırken düşündürdü Mehmet.![]()
Tapatalk